PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, pomóżcie. Nie wiem co się dzieje. Trzeci dzień bardzo boli mnie prawy jajnik, mam ciągnięcie w podbrzuszu. To 19 dc. Na ogół cały cykl trwa 27-29 dni. Co to może byc?
=https://ovufriend.pl/graph/7bdbf52ae9e0af69b4528d35f3ad262a][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:28
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Pumka - tempreturę mierzysz o różnych porach, to ciężko stwierdzić. Czy to przypadkiem nie ból owulacyjny? O ile dobrze pamiętam z biologii, zatoka Douglas'a po pęknięciu pęcherzyka wypełnia się płynem, to może boleć (chociaż nie zawsze i nie każdą z nas). Jak długie masz cykle?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:18
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Paulinaaa - cudów u mnie nie ma Naprawdę nastawiam się na listopad
Helenka_mała lubi tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
patuniek86 wrote:Pumka - tempreturę mierzysz o różnych porach, to ciężko stwierdzić. Czy to przypadkiem nie ból owulacyjny? O ile dobrze pamiętam z biologii, zatoka Douglas'a po pęknięciu pęcherzyka wypełnia się płynem, to może boleć (chociaż nie zawsze i nie każdą z nas). Jak długie masz cykle?
Niestety mam starego i chorego psa i mierze wtedy kiedy mnie obudzi i jest najdłuższy okres spania.
Cykle: 27-29 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:28
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Właśnie a skąd wiesz ze się nie udało?
Jak widać na moim wykresie miałam też bóle jajników i wogole podbrzusza i to jakie,i se tez myślę no to już na bank nic z tego jest jak mnie rozpiera myślałam że mi wyskocza te jajniki,czekam,czekam a ze niby po owu temp nie skoczyła mi na 37.1 se myślę a w dupe i olałam nawet mierzenie dostałam plamienia,noo idzie se myślę,plamienie i plami i plami ale się rozkręca...ookk 3dni plamienia,zero krwi,cycki bolą niemiłosiernie wciąż po bokach aa i temp 37? Jezu myślę udało się,nie może jeszcze poleci,nie nie oszukujmy się,cycki po plamieniu bolą??? I dawaj po test.....byłam pewna że nic z tego tym bardziej ze śluz w owulacje był jakiś mętny. bardzo ale rozciągliwy,se myślę albo już po albo nie ten czas a tu o jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:28
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
justi:: wrote:Właśnie a skąd wiesz ze się nie udało?
Jak widać na moim wykresie miałam też bóle jajników i wogole podbrzusza i to jakie,i se tez myślę no to już na bank nic z tego jest jak mnie rozpiera myślałam że mi wyskocza te jajniki,czekam,czekam a ze niby po owu temp nie skoczyła mi na 37.1 se myślę a w dupe i olałam nawet mierzenie dostałam plamienia,noo idzie se myślę,plamienie i plami i plami ale się rozkręca...ookk 3dni plamienia,zero krwi,cycki bolą niemiłosiernie wciąż po bokach aa i temp 37? Jezu myślę udało się,nie może jeszcze poleci,nie nie oszukujmy się,cycki po plamieniu bolą??? I dawaj po test.....byłam pewna że nic z tego tym bardziej ze śluz w owulacje był jakiś mętny. bardzo ale rozciągliwy,se myślę albo już po albo nie ten czas a tu o jest.
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Kurczaki, Justi... Aleś mi napisała Piersi bolą niemiłosiernie - jak zwykle. Tylko ten jeden jajnik daje czadu... I ciągle mnie ściska, jak na miesiaczkę - ale to mam od owulacji, więc też tak nietypowo, jak na ciążę.
A nie nastawiam się, bo od lipca staram się bardzo regularnie - lipiec, sierpień i wrzesień (na wrzśnioweym wykresie nie wszystko zaznaczałam). I nic. W tym cyklu użyłam "magicznego" żelu Conceive Plus, ale naprawdę nie chcę kolejnego rozczarowania. I tak mam od 3 dni potwornego doła, w sumie z nieznanych mi przyczyn. Więc niskie w tym cyklu temperatury, brak w odpowiednim czasie - łatwiej mi uwierzyć w @ w najbliższą sobotę Ale bardzo Wam dziękuję za otuchę I tak będę testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:41
Pola Róża
-
justi:: wrote:Właśnie a skąd wiesz ze się nie udało?
Jak widać na moim wykresie miałam też bóle jajników i wogole podbrzusza i to jakie,i se tez myślę no to już na bank nic z tego jest jak mnie rozpiera myślałam że mi wyskocza te jajniki,czekam,czekam a ze niby po owu temp nie skoczyła mi na 37.1 se myślę a w dupe i olałam nawet mierzenie dostałam plamienia,noo idzie se myślę,plamienie i plami i plami ale się rozkręca...ookk 3dni plamienia,zero krwi,cycki bolą niemiłosiernie wciąż po bokach aa i temp 37? Jezu myślę udało się,nie może jeszcze poleci,nie nie oszukujmy się,cycki po plamieniu bolą??? I dawaj po test.....byłam pewna że nic z tego tym bardziej ze śluz w owulacje był jakiś mętny. bardzo ale rozciągliwy,se myślę albo już po albo nie ten czas a tu o jest.
A który to Twój cykl starań? o pierwsze maleństwo? czy kolejne?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Jak pije inofem to mam książkowo 28 ale czasem zdążą mi się zapomnieć wypić i od razu pada na ryj cykl,dlatego nie byłam pewna kiedy owu,śluz mnie zmylił bo był bardzo mętny ale też rozciągliwy,jak widać mętność nie przeszkadza,czyli powiedzmy po paru dniach od dostania prawidłowej @zrobiłam test,a była kreska mocniejsza ale utlenia się widać z biegiem czasu,a może nie powinna,może powinna być taka.sama ciemna? Może zrobię jeszcze jeden żeby zobaczyć czy jest ciemniejsza od tego pierwszego testu? O matko....
-
Justi - nawet najbledsza różowa kreska jest ok Nie nakręcaj się, że ciemniejsza będzie lepsza. Tym bardziej, że po czasie kreska może się zmieniać - jaśnieć lub ciemnieć Tylko beta teraz, już żadne sikańce (no chyba, że bardzo chcesz się napatrzeć na II kreseczki )Pola Róża
-
nick nieaktualnypumka1990 wrote:Dziewczyny, pomóżcie. Nie wiem co się dzieje. Trzeci dzień bardzo boli mnie prawy jajnik, mam ciągnięcie w podbrzuszu. To 19 dc. Na ogół cały cykl trwa 27-29 dni. Co to może byc?
Jeśli bardzo boli to może być jakaś torbiel. Najlepiej do lekarza pójść. Fizjologiczna owulacja nie powimna sz tsk boleć. Podobno przy endometriozie tez bardzo brzuch w środku cyklu więc trzeba to sprawdzić. -
Jutro mialam testowac ale wizyte mam rano wiec mogloby nie byc wynikow.dzis zrobilam bete - 14dpo - negatywna
W pazdzierniku wypadam z gry.jutro dalsze ustalenia z ginem.
Sily dodaje mi jedynie fakt,ze jeszcze dwa dni do pracy a w niedziele lecimy z mezem na tydzien na Majorke. Moze uda sie troche uwolnic mysli od tego wszystkiego.
Gratulacje dla dwoch kresek i powodzenia pozostalym staraczkom22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Właśnie też się w tym cyklu wystraszylam ze jaka torbiel tak mnie bolało
Kurde jednak organizm to normalnie zagadka.
Aa nie idę na betę bo jak zobaczę czarno na białym ze jest za mała to się złamie,w poprzednich miałam za małe bety co do tygodnia i poleciało,wole poczekać,jak dostane @to dostane,wole żyć w nieświadomości,będę płakać wtedy jak dostane@ -
KochamSłońce - ból, jak na okres może przepowiadać ciążę, może przepowiadać okres Temperatura i dzisiaj spadła, musisz poczekać - albo zrobić test, może wyjdzie. Za co oczywiśćie trzymam kciuki
KochamSłońce lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Robiłam już dwa testy i wyszły mi blade drugie kreseczki. Ostatni wczoraj. Czyli coś jest na rzeczy, ale niskie temperatury wskazują na niski poziom progesteronu. I tu właśnie mam zagadkę... Czy ciąża się utrzyma to jest loteria prawda? Czy słyszałyście o przypadku zajścia w ciążę z niskim poziomem progesteronu?