Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda_lena, ale przyrost bety! Pięknie! Niech dzidzia zdrowo rośnie!
Daisy, zapisałam, że jutro jemy internetowego torta z okazji urodzinek
La, trzymam kciuki za 2 kreski Poczekaj z testem, niech się fasolek na spokoju zagnieździ
Ja czekałam tydzień,a po tygodniu druga kreska wyszła ledwo co. A teraz kopie mnie 405gramowy Chłopaczek
Mój syn będzie miał na imię Tomasz, klasycznie, ale ładnie
Nie skrzywdziłabym dziecka jakimś dziwnym imieniem. Gdzieś widziałam też imię Niunia!
Wyobraźcie sobie - kobieta chce np. być politykiem i przedstawia się "Dzień dobry państwu, nazywam się Niunia Kowalska".. MasakraLena87, Daisy lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny!!
Ja mam brata Tomka, a ojciec mojego P. też jest Tomasz. Obaj są świetnymi facetami, więc to taki trochę ukłon w ich stronę
Z bratem mam dobry kontakt, będzie chrzestnym, a poza tym, Tomusie to świetne chłopaki są
Jeśli kiedyś będzie córka to będzie Zosia albo Luiza. Może mi się uda następną machnąć córkę
-
Mi dla dziewczynki się podoba Julia, Hania
Narzeczonemu znowu Nadia
Ale mamy postanowione, że jeśli będzie córka to pierwsza będzie Julia, a jeśli byśmy się doczekali drugiej córki, to ona Nadia będzie
A Hania by pewnie było jako drugie imię
Julia 07.2015 -
Dziewczyny nie nakręcacie mnie więc spokojnie piszcie mi o moim testowanku jak się kibelek zwolni to pójdę zrobić.
Daisy, Lena87, zwei_kresken, kot_bury, Katarzyna87, pirelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Sana wrote:No pewnie masz rację
Haha nie jesteśmy w ciąży a już imiona wybieramy, wózki
Sana co do wózka to jesli nic ciekawszego się nie pojawi niż ten co Ci pokazywałam to chyba byłby tamten A z imion to mam kilka które już mi się podobają od dawna i pewnie z tych będę wybierać. Tzn. będziemy, bo trzebabędzie to skonsultować z współtwórcą -
la wrote:Dziewczyny nie nakręcacie mnie więc spokojnie piszcie mi o moim testowanku jak się kibelek zwolni to pójdę zrobić.
To dobrze, że nie nakręcamy...
... I jak i jak i jak?
Daisy, Lena87, Sue, Katarzyna87 lubią tę wiadomość