Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MAla mi poczekaj jeszcze, najwyzej jutro zrobisz test lub w pt rano jak nie dostaneisz @
a jak dostniesz to pewnie w nastepnym cyklu sie uda jak sie juz zresetujesz na wyjezdzie:)
jedz- wyjazd dobrze zrobi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 12:53
mała.mi lubi tę wiadomość
-
słoneczna, podobno szybciej córki stają się synkami niż na odwrót bardzo ładne imię wybraliście.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
słoneczna 85 wrote:MAla mi poczekaj jeszcze, najwyzej jutro zrobisz test lub w pt rano jak nie dostaneisz @
a jak dostniesz to pewnie w nastepnym cyklu sie uda jak sie juz zresetujesz na wyjezdzie:)
jedz- wyjazd dobrze zrobi
Dzięki za radęsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Magdalena Ty juz tak nie wymagaj blizniakow:) podziel sie z kolezankami a nei od razu dwojke dla siebie;)
a tak serio to mysle ze ciaza pojedyncza jest bezpieczniejsza.
jakby nie bylo.
A co do zagrożonej ciąży to wiem, że mnoga jest bardziej zagrożona u mnie nawet pojedyncza może być bo jestem po poronieniu. Ale damy radę !!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
IA-imie jak dla mnie musi byc polskie a nie jakies wymyslne.
Duzo ludzi teraz wybiera imiona nowoczesne ale ja nei chce zeby pozniej dziecko sie wstydzilo albo zeby ktos w kolko pytal jak sie pisze i czy przez W czy przez V:)
albo jakis Xavier czy inny Zyraf:)Daisy, Sue lubią tę wiadomość
-
ja moglabym miec blizniaki ale chcialabym zeby byly rozne a nie jednojajowe:)
mi lekarz mowil, ze blizniaki glownie od matki sie licza w rodzinie.
no ale po tej stymulacji to moga byc:)
poczekamy, zobaczymy:)
ja bym chyba nie dala rady z takim wielkim wozkiem:) -
Daisy, a Ty co bys chciala? Synka?czy druga corcie?
ja bym chciala corcie tez, moze za drugim razem albo za trzecim:) aby nie bylo jak w rodzince.pl 3 chlopakow.
no ale nawazniejsze to zajsc w ciaze i urodzic. a reszta malo wazna:)
nielatwa to sztuka- nie ma co.
i jak Ci ludzie wpadaja na dyskotekach itd? nie wiem......
-
słoneczna, w 100% się z tobą zgadzam!
Poszalałam w Douglasie krem do rąk, plastry na wągry, plastry na pryszcze, szminka, tusz do rzęs w zestawie z różnymi miniaturami kremów.słoneczna 85, Daisy lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Masakra... Biedne dziecko
Już słyszę jak go w szkole od żyraf wołają
Ja zawsze chciałam mieć najpierw synka, potem córkę. A trzecie obojętnie
Ale teraz to już mi wszystko jedno, czy synek czy córka będzie. Byle w końcu było. I jak już będzie, to zdrowe. Niczego więcej nie chcę
Ale wiem, że każda z nas tak ma
Ia są plastry na wągry? cholercia zacofana jestem!
Ile sobie za takie coś liczą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:25
Julia 07.2015 -
słoneczna 85 wrote:Daisy, a Ty co bys chciala? Synka?czy druga corcie?
ja bym chciala corcie tez, moze za drugim razem albo za trzecim:) aby nie bylo jak w rodzince.pl 3 chlopakow.
no ale nawazniejsze to zajsc w ciaze i urodzic. a reszta malo wazna:)
nielatwa to sztuka- nie ma co.
i jak Ci ludzie wpadaja na dyskotekach itd? nie wiem......
Siostra póki co ma córę
A od str. męża jeden brat ma dwie córy, siostra ma syna i brat spodziewa się syna więc u Nas nie wiadomo, ale nie ważne jaka płeć ważne zdrówko
A teraz zawijam obierać ziemniaki na frytki na obiad i robić piersi z kurcoka
Udanego popołudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:30
-
tak jak i w poprzednim cyklu czekałam na potwierdzenie na usg że jest pęcherzyk, i jest 19 mm w prawym jajniku więc jeśli możecie to wpiszcie mnie na listę na 30.10 sama jej szukam i znaleźć nie mogę więc tak przy okazji
ogromne gratulacje dla nowych ciężarówek i kciuki dla niedługo testującychMarteczka91 lubi tę wiadomość
-
Sansa plastry na stronie douglasa kosztują 12zł za opakowanie, a w nim jest 6 sztuk, nawet jak nie zadziałają to nie tak dużo kasy. Te na nos są podobno świetne i kosztują tyle samo.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.