Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Zgodnie z wczesniejszymi wykresami moja II faza trwała 11 dni i tak mi własnie miał przyjść okres. Rano zrobiłam test, bo @ jeszcze nie było, oczywiście minus. Potem powiedziałam to mojemu mężowi. Bylo mi bardzo źle bo liczyłam na ten cykl. Położyliśmy się, przytulił mnie, potem sie kochalismy. Efekt był taki, że w czasie seksu dostałam krwawienia. Krew była żywo czerwona i było jej dość dużo na przyrodzeniu mojego faceta i na papierze potem u mnie. Bylam pewna że to @. Zaaplikowałam sobie tampon i poszlam na plażę. W międzyczasie skoczyłam by "wymienić wkład", ale ten byl prawie czysty. potem aż do teraz nie było już zadnej krwi.
Sorki za doslowność, ale chcialam jak najlpiej zobrazować sytuację
O to mi chodziło:)dziękuję za informację -
Amerie cień cienia na teście mialam dopiero 14dpo (a normalnie faza trwa u mnie 11dni!), w międzyczasie bolało mnie na @. jakbym miala luteine na wakacjach pewnie wzięłabym ją na wywołanie, bo opóxnienia już mi się zdarzały (choć bez plamien)
to był mój cień cienia: https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c484948cee2e00f9de555ec0b8c836af.jpg
Więc nie martw sie plamieniami ani @bólamibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Kreska na teście owulacyjnym coraz lepiej widoczna i wreszcie prawy jajnik się odezwał. Może jest szansa na ten październik i też zobaczę trzy tańczące koty
Lena87, kot_bury, Iwka, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Amerie cień cienia na teście mialam dopiero 14dpo (a normalnie faza trwa u mnie 11dni!), w międzyczasie bolało mnie na @. jakbym miala luteine na wakacjach pewnie wzięłabym ją na wywołanie, bo opóxnienia już mi się zdarzały (choć bez plamien)
to był mój cień cienia: https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/c484948cee2e00f9de555ec0b8c836af.jpg
Więc nie martw sie plamieniami ani @bólami
Ja mam na razie mieszane uczucia...w zeszłym miesiącu miałam plamienia ale zaczely mi sie 11 dpo, teraz 8 dpo. W poprzednim cyklu mialam caly czas bole miesiaczkowe w fl teraz mam sporadyczne bole, najczęściej pod wieczor, w dzień nic. Na razie nie chce mi sie wierzyć, że mogło się udać, bo boje się rozczarowania. Jak zobaczylam te plamienia to ryczalam pol dnia...strasznie emocjonalnie sie rozstroiłam...wiem, że w tej chwili nie mam już na to wpływu co będzie, więc pozostaje mi tylko czekać... -
zwei_kresken wrote:Kreska na teście owulacyjnym coraz lepiej widoczna i wreszcie prawy jajnik się odezwał. Może jest szansa na ten październik i też zobaczę trzy tańczące koty
Anastazjaaa, kot_bury, Isia93, zwei_kresken, Biedroneczka83, la, Maniuś, karen85, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:A u mnie te bole @ to sie zrobily takie, ze np. raz w ciagu dnia coś mnie tam zaboli, nic mnie nie rozpycha, nic sie nie dzieje, tylko piersi bola i sutki, ale to przez lutke. Eh kochane robi mi sie coraz bardziej przykro
Uśmiech -
Dobra, a jak się nie uda, to zakładamy na listopad listę, w ktorej zamiast bocianów będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:50
Iwka, Biedroneczka83, Daisy, Buziulka, Amerie, Ewa99, Mimi86 lubią tę wiadomość