Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Basia się pewnie z swóch kresek cieszy i o nas zapomniała!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
o matko tomania nie takie w ciazy chodzily:P
Test byc musi!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tomania, nie jeden wykres widziałam ciążowy z niskimi temperaturami! Zareaguj w piątek.
http://zapodaj.net/f49f5a2ccde17.jpg.html Zdjęcie nr dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:19
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jak widać nie ma co przepłacać za plastik, jak i tak ten plastik rozbebeszasz
To widzimy się z nowym paskiem za 4 dni
(Jestem tu od niedawna, ale nie uważacie... że to troche dziwne, że pokazujemy sobie osikane paski papieru? )Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:28
karen85 lubi tę wiadomość
-
La - ja miałam podobnego bladziocha Trzymam kciuki :*
Zwei_kresken - zapraszam na forum obrzezania - kiedyś trafiłam przez przypadek - to jest dopiero hardcore Nasze sikańce sa przy tym nudnezwei_kresken, Daisy, Lena87, tomania2806, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
Zwie kresken no co Ty teraz???
To nasz staly rytual
Poza tym kto nie chce ten nie wrzuca i tyle, do tego przeciez nie pokazujemy pojemnika z moczem tylko test
Dla mnie to jest calkiem normalne, ciezej mi sie czyta przy sniadaniu o sluzach hahaLena87, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie widzialam reklame z balsamem na rozstepy Palmers, dla ciezarnych. Slyszalyscie o nim? Jakies opinie? Ja to nie wiem czego bym uzywala, tyle tego jest teraz na rynku.
W pierwszej ciazy uzywalam oliwki johnsona na rozstepy no i pomimo 20kg na plusie uszlam na sucho. A teraz to isc do drogerii, to latwiej juz chyba lakier do paznokci wybracWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 17:38
Isia93 lubi tę wiadomość
-
La ja tam widzę kreseczkę bladziutką ale jest czekamy na kolejne testy z wyraźniejszymi kreskami
dla mnie to też nie jest dziwne:D koleżanka np przy mnie wkrapiała mocz do testu i też nie byłam tym zrażona a jaka radość była jak dwie kreski byłyDaisy lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Wlasnie widzialam reklame z balsamem na rozstepy Palmers, dla ciezarnych. Slyszalyscie o nim? Jakies opinie? Ja to nie wiem czego bym uzywala, tyle tego jest teraz na rynku.
W pierwszej ciazy uzywalam oliwki johnsona na rozstepy no i pomimo 20kg na plusie uszlam na sucho. A teraz to isc do drogerii, to latwiej juz chyba lakier do paznokci wybrac
Ja bede sie zastanawiac jak bede w ciazy:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Daisy wrote:Wlasnie widzialam reklame z balsamem na rozstepy Palmers, dla ciezarnych. Slyszalyscie o nim? Jakies opinie? Ja to nie wiem czego bym uzywala, tyle tego jest teraz na rynku.
W pierwszej ciazy uzywalam oliwki johnsona na rozstepy no i pomimo 20kg na plusie uszlam na sucho. A teraz to isc do drogerii, to latwiej juz chyba lakier do paznokci wybrac
Jest pełno teraz tego. Decyzje chyba podejmę jak będę w ciąży