Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona wrote:Wlasnie Pirelka, ja wracam do basenu. Nowe tematy a nie tylko wykres, jakies kino-film Bogowie chce zobaczyc, spotkania z kolezankami ktore nie sa w temacie staran itp...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki u mnie chyba dzis owulka ale nie robie sobie nadziei na ten cykl najpierw ja bylam chora teraz moego T polamaly korzonki ijakies przeziebieie Go bierze a wiec dzis nie licze na serduszkowanie a wiec cykl na straty niestety. jeszcze dzis w pracy dowiedzialam sie ze kolejna kolezanka jest w ciazy jak dzis mi smutno
-
nick nieaktualnyMadzianka, nie ma co się zmuszać do To nie egzaminy. Może jutro poczujecie się lepiej i akurat.
Wiem co czujesz, ja kilka dni temu też sie dowiedziałam że koleżanka w pracy w ciąży. A jeszcze jakiś czas temu rozmawiałyśmy i mówiłam że się staram, ale z problemami. Później mi mówi że jest w ciąży. Ja jej na to: super gratuluję, fajnie że tobie się udało, bo u mnie to... A ona dokończyła "kaplica" Boże jak mnie to zabolało, ktoś kto nie wie jak to jest starać się bez skutku o dzidziusia nigdy nie zrozumie jak można kogoś tak zranić. Ależ się wtedy wybeczałam, pół nocy mnie maż głaskał i uspokajał. Przeszło mi już trochę, walczę dalej.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Ja po fitnessie uwielbiam to wiecie co, ja nie jestem w ciąży. Test negatywny, szyjka powoli robi się okresowa, brzuch może też już trochę pobolewa. Mam nadzieję, że jak przyjdzie to przed piątkiem, żeby kasy nie wywalać. A jak nie będzie idę do gina, dawno u niego nie byłam, lutke mi wypisze i będzie spokój.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja proszę o wpisanie na dziś , w końcu wyszedł pozytywny
Pozdrawiam pażdziernikowe testująceNona, Iwka, kot_bury, Mimi86, renieczka, Magnosia, Toxey, Toxey, mana, Anastazjaaa, zwei_kresken, rybka, Ewa99, mik82, gosia_9020, asiorekk, Daisy, zielarka, Drzwiona, november123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny