Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a mnie tak dwa dni bolał jajnik przy poruszaniu się...Wczoraj aż się popłakałam, bo nie mogłam wstać z toalety. Straszny ból, inny niż na miesiączkę. Bardziej bolało, jak przy owulacji, ale dużo bardziej. Teraz już jak ręką odjął...Oczywiście wkręciłam sobie, że pewnie dzidzia się zagnieżdżała:p
Lepiej, żeby się nie zagnieżdżała w jajniku
Ja w tym miesiącu żadnych objawów nie zanotowałam, poza kłuciem jajnika. A podwyzszonego libido nie zaznaczam nawet, bo bym musiała codziennie wklepywać, co za dziwny miesiąc ten "paździrnik"
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:U mnie też raczej @.objawy ustąpiły. Plamienie prawie jak skape krwawienie... Ech . jak wkładam termometr to luźno i rozpulchnienie. Bylo ciasnej...
Nona, to dopiero drugi cykl starań, będzie dobrze
-
15 października - dzień dziecka utraconego
mała fasolko mam nadzieje, że patrzysz na mnie z góry i wiesz że bardzo za tobą tęsknie mam nadzieje, że kiedyś spotkamy się tam po drugiej stronie...Tolcia25 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
witam kochane powiedzcie mi jak pujde jutro na bete powino juz cos wyjsc bd to 23 dzien cyklu mam 28d jak myslicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 06:55
-
A u mnie owulacji jeszcze nie ma w każdym bodz razie testy tak mówią, jak tak dalej pójdzie to chyba testować będę później, ale zobaczymy.
W weekend lecę do polski mam nadzieje ze owulacja będzie dziś lub jutro bo na wyjeździe ciazko robić dzieci -
U mnie znowu kolejka górska ;(
Ovu chyba nie będzie, zaczyna to wyglądać jak typowy wykres przy PCOS. Wczoraj z ciekawości wyszukałam wykresy ciążowe z PCOS, po tabsach anty, oraz bez wspomagania lekowego i wyskoczyły mi 2, słownie DWA wykresy. Listopad spędzę u lekarza na fotelu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macham u mnie w nocy maskaryczny ból który mnie obudził jakby mi ktoś ciągnął na jajowód cały czas boli mnie podbrzusze
wcziraj jak mierzyłam wieczorem temp to nie mogłam termometru wsadzić sutki szczypią a i tak pewnie wszystko na marne i po weekendzie wszystko ucichnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry u mnie @ brak, ale tak mokro mi dziś było z rana, że myślałam, że już przyszła. Temperatura 36,89 więc spada. Nie wiem, czy iść na betę, bo to sensu nie ma chyba. Piersi od wczoraj bez zmian, podbrzusze wczoraj kłuo, dziś już nic nie ma.
Mana beta nie ma sensu, bo u ciebie za wcześnie jeszcze. Przyjmij, że test był wadliwy i zatestuj w dniu spodziewanej @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:35
Nona lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnymana wrote:zaczynam myśleć o becie... może się przełamię ale jak fiknę to będzie cyrk