Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mana, taki mały tańczący kotek dla Ciebie, jak przyjdziesz tu z odpowiednią betą jutro, to dostaniesz te wielkie
http://i220.photobucket.com/albums/dd152/lissyrose/dancing_cat.gifmana, Ballerina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vaniliaa gratulacje!
Mana druga kreska jak byk, leć ty do apteki po apteczny jakiś. Zadzwoń do gina i się zapytaj co masz robić.
U mnie @ brak, temperatury nie mierzyłam bo zaspałam. Dziś mąż stwierdził, że piersi mi spuchły i są inne w dotyku, czasami zakują mnie jajniki, ale nie brzuch jak na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 14:53
Nona, Magnosia lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
BATTINKA wrote:Dziewczyny na co jest ten cały Dupek o ktorym tak co niektóre kobietki piszą?
To progesteron dla tych, które mają go za niski poziom w II fazie cyklu.
http://bazalekow.mp.pl/leki/item.html?id=11034Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
hej
wpadam pogratulować nowych Boćków rośnijcie zdrowo
3mam kciuki za oczekujące testowania będzie dobrze - w końcu Każdej z Nas się uda
i przytulam mocno te, do których zawitała @ - jesteście twarde Babki dacie radę
A ja wpadam tylko na chwilkę bo jakoś w tej ciąży mi się przy kompie siedzieć nie chce.. no ale przynajmniej to zdrowe
W spokoju staram się czekać do przyszłej śr. i mam ogromną nadzieję i wiarę w to, że już za 7 dni zobaczę zdrowe, mocne, piękne bijące serduszko Naszej Kruszynki
Miłego wieczoruNona, asiorekk, Mimi86, november123 lubią tę wiadomość
-
mana wrote:
Są II kreseczkibasiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Mana test się nie myli !! piękna druga krecha
Kochane co myślicie... ??
ide zrobić prolaktyne, progesteron i tsh w piątek. mam skierowanie od gina
jak byłam u niego w piątek to było już po owu, gin stwierdził że może być nawet 3 dni po owu
no ale żeby nie przesadzać jak w piątek było po owu to zakłądajac, że owu była w czwartek to teraz w piąyek bedzie 9 dpo
jak już bede i tak oddawać tą krew to warto zrobić bete czy za wcześnie? -
nick nieaktualny
-
U mnie za rogiem @. Już chodzę tylko do toalety i sprawdzam, czy się nie leje, bo już czuję takie ciągnięcie w pochwie. Choć szyjka wysoko i zdecydowanie zamknięta.
Ania, Nona ma rację, poczekaj do minimum 12 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 19:06
ania14 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a mnie tak dwa dni bolał jajnik przy poruszaniu się...Wczoraj aż się popłakałam, bo nie mogłam wstać z toalety. Straszny ból, inny niż na miesiączkę. Bardziej bolało, jak przy owulacji, ale dużo bardziej. Teraz już jak ręką odjął...Oczywiście wkręciłam sobie, że pewnie dzidzia się zagnieżdżała:p
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość