Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Możecie mi wpisac @ ( miałam testować jutro).Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena tulę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nancy87 wrote:Marteczka ładne te Twoje kreseczki:) Ja też tak chcę
Dopiero się obudziłam...Sypiam codziennie, piersi mi chcą pęknąć, krzyże bolą, ciągle jestem zmęczona...Żeby to było bobo!
Co sądzicie o tym, że wczoraj była widoczna kreska, a dzisiaj już trzeba się przyglądać bardzo:(?
To bobas kochana:)! moze to byly dwa inne testy? zrob jeszcze raz rano jutro:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
laski nie czaję wyniku:
czyli co nic z tego;(
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f1f2d33b76a.png -
ale ciąża czy nie:(? nie wiem nawet teraz co myśleć
-
nick nieaktualny
-
Marteczka oczywiście że to ciąża tylko bardzo wczesna widzę że co laboratorium to inne normy ale nie martw się kochana na zapas bo to jest beta ciążowa także cichutkie gratulacje po 48 h powtórz betę wszystko będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 19:21
[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
ale nawet nie mieści się w 2 tydz:( to jak
-
nick nieaktualny
-
kochana ale jest duzo powyzej 2, u mnie normy są całkiem inne w których Twoja ciąża się mieści ja robiłam bete w 17 d po i wyszło 73,4 a Ty w 10 dpo to nie dziw się że wyszło ponad 30 to baaardzo wczesna ciąża ale ciąża[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
tak się boję;( o matko nie wiem czy mówić mężowi ze to ciąza;(?
-
nick nieaktualny