Paździrnikowe Szczęścia :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miscelle - to by się zgadzało, bo ja dziś też 12 dpo
Łatwo mówić - zająć się czymś Od pn jestem na L4 na te oczka, więc wszystko posprzątane -
nick nieaktualny
-
mana wrote:mój to samo mi robi albo sam przeskakuje w trakcie pisania lub kopiuje kilka wyrazów i wkleja gdzie indziej szlak mnie czasem ...
Mana mo tragedia z tym, a mam nowy telefon od urodzin wiec 3 tygodnie. Wczensiej mialam ten sam tylko model nizej i tak nie bylo
No trudno. Czasem to jest wkurzajace, bo nie chce zebyscie myslaly ze nie darze Was szacunkiem i nie poprawiam bledow po sobie -
serena1989 wrote:miscelle - to by się zgadzało, bo ja dziś też 12 dpo
Łatwo mówić - zająć się czymś Od pn jestem na L4 na te oczka, więc wszystko posprzątane
i kolejne podobieństwo: mi też się udało w drugim cyklu trzymaj się będę zaglądać i dopinguje wam wszystkim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane dziękuję za wsparcie, za to że trzymałyście kciuki, za gratulacje i życzenia Nietety w nocy nasz maluszek odszedł ;( w szpitalu zrobili bete i spadła na 7,34 ;(
Zaczęłam krwawić i niestety nic już nie mogłam zrobić ;( w przyszłym tygodniu dowiem się czy macica się oczyściła sama i kiedy będę mogła wrócić do starań Trzymam za Was kciuki i będę Was czasami odwiedzać... Dam znać po wizycie u ginekologamonia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny