X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Jak to jest u Was dziewczyny ze staraniami
    Ja dowiedzialam sie 3 lata temu ze mam PCOS miesiaczki mialam co 7 miesiecy i trwaly ponad miesiac pierwszy ginekolog przepisal mi duphaston ale po tych tabletkach mialam wszystkie objawy ciazy po 3 miesiacach bezskutecznej kuracji zmienilam lekarza ktory postanowil zrobic mi laparoskopie mierwsza miesiaczke musialam wywolac luteina a nastepna przyszla sama moj cykl trwal 26 dni teraz w poniedzialek jest termin nastepnej mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie :) piszcie dziewczyny o swoich staraniach a moze jedna drugiej bedzie jakos mogla pomoc pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny;)

zaneta880
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest duzy watek i PCOS na pomocy medycznej - warto poczytac, bo jest tam duzo ciekawych info i wiele historii.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dziekuje juz tam zagladam

zaneta880
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ