Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Jak to jest u Was dziewczyny ze staraniami
    Ja dowiedzialam sie 3 lata temu ze mam PCOS miesiaczki mialam co 7 miesiecy i trwaly ponad miesiac pierwszy ginekolog przepisal mi duphaston ale po tych tabletkach mialam wszystkie objawy ciazy po 3 miesiacach bezskutecznej kuracji zmienilam lekarza ktory postanowil zrobic mi laparoskopie mierwsza miesiaczke musialam wywolac luteina a nastepna przyszla sama moj cykl trwal 26 dni teraz w poniedzialek jest termin nastepnej mam nadzieje ze jednak nie przyjdzie :) piszcie dziewczyny o swoich staraniach a moze jedna drugiej bedzie jakos mogla pomoc pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny;)

zaneta880
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest duzy watek i PCOS na pomocy medycznej - warto poczytac, bo jest tam duzo ciekawych info i wiele historii.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • zaneta880 Znajoma

Wysłany: 21 listopada 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dziekuje juz tam zagladam

zaneta880
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ