Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PCOS - suplementy - witamina D3, inozytol
Odpowiedz

PCOS - suplementy - witamina D3, inozytol

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sarna93 Nowa

Wysłany: 11 marca 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie,
    Jestem studentką kierunku lekarskiego Collegium Medicum w Bydgoszczy i prowadzę obecnie badania na temat wpływu suplementów na zespół policystycznych jajników. Zwracam się do Pań z ogromną prośbą o wypełnienie ankiety, której link znajduje się poniżej. Jej wypełnienie zajmuje około 2-4 minut (nie więcej!).
    Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc jaką mogą mi Panie udzielić. Jeśli nie stosują Panie żadnych suplementów, również proszę o zerknięcie do ankiety, ponieważ nie wszystkie pytania są obowiązkowe i zaznaczenie tylko tych wymaganych, również da mi ogląd na sprawę.
    Wyniki poniższej ankiety posłużą mi do opracowania pracy badawczej. Ankieta jest całkowicie anonimowa.

https://docs.google.com/forms/d/1VDigz522ZaishHfnC38sSwszN3UqS--MSX4FpAzSQdM/edit

• Sarna93 Nowa

Wysłany: 11 marca 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ