X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pęcherzyk
Odpowiedz

pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... w tamtym cyklu byłam stymulowana letrozolem. Miałam jeden pęcherzyk dominujący na prawym jajniku ktory pękł. Dziś byłam na monitoringu 4 dc i okazało się że po tamtym cyklu urósł i został pęcherzyk na lewym jajniku i ma około 19 mm. Lekarz powiedział że nie może dać mi leków na stymulację w tym cyklu. Mówił że ten pęcherzyk powinien się wchłonąć.
    Dziewczyny czy jest szansa żeby w tym cyklu była owulacja?? Pierwszy raz mam coś takiego i nic nie rozumiem...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ