X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pęcherzyk
Odpowiedz

pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... w tamtym cyklu byłam stymulowana letrozolem. Miałam jeden pęcherzyk dominujący na prawym jajniku ktory pękł. Dziś byłam na monitoringu 4 dc i okazało się że po tamtym cyklu urósł i został pęcherzyk na lewym jajniku i ma około 19 mm. Lekarz powiedział że nie może dać mi leków na stymulację w tym cyklu. Mówił że ten pęcherzyk powinien się wchłonąć.
    Dziewczyny czy jest szansa żeby w tym cyklu była owulacja?? Pierwszy raz mam coś takiego i nic nie rozumiem...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ