X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pęcherzyk
Odpowiedz

pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agnieszka00 Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... w tamtym cyklu byłam stymulowana letrozolem. Miałam jeden pęcherzyk dominujący na prawym jajniku ktory pękł. Dziś byłam na monitoringu 4 dc i okazało się że po tamtym cyklu urósł i został pęcherzyk na lewym jajniku i ma około 19 mm. Lekarz powiedział że nie może dać mi leków na stymulację w tym cyklu. Mówił że ten pęcherzyk powinien się wchłonąć.
    Dziewczyny czy jest szansa żeby w tym cyklu była owulacja?? Pierwszy raz mam coś takiego i nic nie rozumiem...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ