Pęcherzyk 14 mm
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny;D
Byłam dziś u ginekologa podczas USG powiedział, że widzi jakiś pęcherzyk i że ma on 14 mm, co to za pęcherzyk?
Jestem w 10 dc, pomóżcie;)
Drzwiona, Angelabd lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
To dobrze, ze widzial pecherzyk Skoro jestes w 10 dc to gin mowil o dominujacym pecherzyku w jajniku. Za pare dni, jak pecherzyk podrosnie, powinna nastapic owulacja czyli pecherzyk peka i uwalnia sie komorka jajowa dzialajcie i chce widziec zielen u Ciebie pod koniec cyklu
Angelabd, Bella93, Isia93 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Drzwiona;) Również chciałabym u siebie zobaczyć zielony i u Was wszystkich też
Tak więc my dzisiaj zabieramy się ostro do pracy<3
Aszka ja jeszcze nie miałam owulacji więc chyba ma jeszcze czas urosnąć, wyczytałam w internecie, że rośnie ok 2mm na dobe;)Drzwiona lubi tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:28
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Doczekamy sie wszystkie naszych kropków a potem rózowych zdrowych bobasków
monaaa85, Isia93 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyIsia najlepiej zeby powtorzyc i sprawdzic monitoring, czasami pecherzyki wiecej nie rosna,nie mowie ze tak jest w tym przypadku ale to nie jest wazne ktory dzien cyklu bo owulacja sie moze przesuwac byc raz w 10 dc, a raz w 13 d,c a raz w 20 d,c tylko pytanie czy ten pecherzyk urosnie czy co sie z nim bedzie działo. Warto to sprawdzic.
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Możliwe aszka, że tak zrobię
Tak naprawdę dowiedziałam się o tym pęcherzyku przez przypadek bo nie byłam na monitoringu tylko na kontrolnym badaniu i po prostu tylko o tym wspomniał ale chyba bardziej się tym zainteresuję
nick nieaktualnymusi byc pecherzyk dominujacy zeby byla owulacja...bez owulacji nie ma ciazy... co tu wiecej wiedziec no i tak jak wyzej napisano. Zeby dosLo do owulacji pecherzyk musi peknac. Co tez mozna sprawdzic na usg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 23:18
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie idę sprawdzić bo jeśli do tej pory nie było owu to teraz i tak już jest bezsensu bo od niedzieli biorę tabletki dopochwowe i nie można się kochać przez 10 dni;/ Poza tym chodzę do gina prywatnie, dość sporo to kosztuje, już w piątek poszło mi 100 Zł, muszę iść za 2 tygodnie więc znowu trochę pójdzie a w tym miesiącu idziemy na wesele więc w tym miesiącu sobie odpuszczę monitoring;/
Ja wczoraj w 21dc miałam pecherzyk 20mm, choć to dziwne, bo nie miałam @, brałam luteinę na jej wywołanie, a jak poszłam do gin że jej dalej nie ma, to mi powiedziała ze raczej nie będzie bo jest duży pecherzyk i sama nie wie jak on dał radę z tą lutką ;p
wczoraj wieczorem chyba pekł bo czułam ostre kłucie, a dzisiaj kompletnie nic. -
nick nieaktualny