Pęcherzyk 14 mm
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz no niby nie wazne czy prywatnie czy nfz ale jednak kest roznica... podczas staran chce miec pelen wglad;) czyli chce wiedziec czy pecherzyk rosnie po czym czy pekl... czyli to jest przynajmnie 200zl miesiecznie do tego leki -a dokladniej inofolic ktory jest cholernie drogi no te 200zl to ja wole odkladac co miesiac na maluszka juz a nie placic jakby laske robil ze mnie zbada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMowisz ze nie ma dobrego lekarza nanfz... czy ten prywatny stwierdzil ze jestes zdrowa nic tam sie nie dzieje? No to czemu nie chodzic na nfz... kazdy konowal umie zrobic usg i zmierzyc pecherzyk czy stwierdzic czy jest plyn czy nie. No ale nie neguje nie podwazam. Tez bronilam rekami i nogami swonego prywatnego...niby ok wszystko...poszlam na nfz bo moj mial urlop okazalo sie ze nie mam owulacji i jaki byl moj szok... to ja ci kurde 140 zl za wizyte place a ty nie raczyles poinformowac mnie ze nie mam owulacji myslalam ze mnie szlag trafi
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobilam z ciekawosxi test pwulacyjny bo mam sluz juz taki jak na owulke nawet cienia kreski nie ma... i teraz nie wiem czy za wczesnie zrobilam bo dopiero 12 dc no ale pecherzyk juz bedzie jakis nawet jesli mialabym miec w 20 dc owulke? czy nic mi sie powie? jutro 13 dc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka nie chodzi tylko o prowadzenie ciazy, ogolnie sa o nim bardzo zle opinie, to co podalam to tylko przyklad...nie bronie mojego prywatnego lekarza, bylam u niego tylko raz wiec na razie nie mam o nim opinii, za dwa tygodnie ide drugi raz po wyniki cytologii. Nie twierdze' ze prywatny lekarz musi byc lepszy od tego na nfz, na razie jednak zostane przy tym lekarzu:-)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny