X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pierwsze wczesne objawy ciąży
Odpowiedz

pierwsze wczesne objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takim niepowtarzalnym były bardzo wyraziste sny (i częste budzenie się w nocy, przez co wiecznie byłam niewyspana) i... zmiana zapachu potu (na taki kwaśny, bardzo nieprzyjemny).

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyną różnicą jaką widzę to głośne bulgotanie w brzuchu -czy w ciąży jestem to nie wiem ale nigdy nie słyszałam tak mocno co się dzieje w środku. Telewizor normalnie zagluszam; )

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • ana-83 Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jakieś 6dpo rozbolały mnie jajniki podobnie jak na okres tyle ze ból był mniej intensywny początkowo. W dniu spodziewanej miesiączki bolał na tyle mocno ze sięgnęłam po nospe. I doszło jeszcze wcześniej nie znane mi dziwne ciągniecie w pachwinach tak ze sprawiało mi trudność chodzenie. 2 dni po terminie z wieczornego moczu 2 grube krechy. A pózniej to juz lawinowo nabrzmiałe bolesne piersi, niedosypyniae, ganianie do toalety na siku, mega odbijanie, nabrzmiały dół brzucha. Obecnie idzie 8tc i póki co objawy ustąpiły jedyne co mi dokucza obecnie to kręcenie w głowie.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ