X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pierwsze wczesne objawy ciąży
Odpowiedz

pierwsze wczesne objawy ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takim niepowtarzalnym były bardzo wyraziste sny (i częste budzenie się w nocy, przez co wiecznie byłam niewyspana) i... zmiana zapachu potu (na taki kwaśny, bardzo nieprzyjemny).

• Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyną różnicą jaką widzę to głośne bulgotanie w brzuchu -czy w ciąży jestem to nie wiem ale nigdy nie słyszałam tak mocno co się dzieje w środku. Telewizor normalnie zagluszam; )

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • ana-83 Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie jakieś 6dpo rozbolały mnie jajniki podobnie jak na okres tyle ze ból był mniej intensywny początkowo. W dniu spodziewanej miesiączki bolał na tyle mocno ze sięgnęłam po nospe. I doszło jeszcze wcześniej nie znane mi dziwne ciągniecie w pachwinach tak ze sprawiało mi trudność chodzenie. 2 dni po terminie z wieczornego moczu 2 grube krechy. A pózniej to juz lawinowo nabrzmiałe bolesne piersi, niedosypyniae, ganianie do toalety na siku, mega odbijanie, nabrzmiały dół brzucha. Obecnie idzie 8tc i póki co objawy ustąpiły jedyne co mi dokucza obecnie to kręcenie w głowie.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ