X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu -czy to już ciąża?
Odpowiedz

Pierwszy cykl po łyżeczkowaniu -czy to już ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dominika08qq Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    16.06 miałam zabieg łyżeczkowania, 1.08 dostałam okres - trwał 5 dni jak zawsze z jedyna różnica że nie bolały mnie piersi.
    Aktualnie 25 dzień cyklu
    Mimo że robiłam testy owulacyjne ciężko stwierdzić kiedy ona wystąpiła. Prawdopodobnie 17.08 wtedy też testy owulacyjne na to wskazywały
    Od wczoraj ból podbrzusza, ból pleców poza tym w sumie nic
    Zaczęłam robić testy owulacyjne i ciążowe
    Po 17.08 testy owulacyjne blade a jednak od wczoraj znowu bardzo ciemne kreski i podwyższona wartość LH utrzymuje się
    Testy ciążowe negatywne, wczoraj wydawało mi się że widzę bladziutką mini mini kreskę na testach paskowych easyhome
    Dziś zrobiłam test clearblue digital - i tu znów sama sobie zrobiłam zmyłkę- wyszedł negatywny w mnie podkusiło go otworzyć. W środku na tym paseczku dwie kreski.
    Jutro chyba pójdę na badanie beta hcg z krwi chociaż nie wiem czy to też nie za wcześnie. Zazwyczaj cykle trwały u mnie 28-30 dni, aktualnie 25 dc jeśli dobrze wszystko liczę to prawdopodobnie 8 dpo
    Doradźcie coś wariuje od czytania i szukania objawów już na tyle że byłam w stanie rozbroić test ciążowy😂😂😂

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ