Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pierwszy miesiąc starań i dziwna sytuacja...
Odpowiedz

Pierwszy miesiąc starań i dziwna sytuacja...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie, staramy się 1 miesiąc, po krótce powiem, że nigdy nie miewam okresów wcześniej, nawet przez stresy. W tym miesiącu o dziwo, po dniach płodnych zaczęły mnie ciągnąć jajniki, tak z 2-3 dni, natomiast dziś mam ból nie tak silny, a jednak go czuję jak na okres. A mam go dostać prawidłowo za 9 dni. Czy któraś z Was tak miała???

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Witam Was serdecznie, staramy się 1 miesiąc, po krótce powiem, że nigdy nie miewam okresów wcześniej, nawet przez stresy. W tym miesiącu o dziwo, po dniach płodnych zaczęły mnie ciągnąć jajniki, tak z 2-3 dni, natomiast dziś mam ból nie tak silny, a jednak go czuję jak na okres. A mam go dostać prawidłowo za 9 dni. Czy któraś z Was tak miała???

ból ten może być bólem owulacyjnym... proponuje poczytać więcej w zakładcę o owulacji i przypadłościami z tym związanymi...
    taki ból może też świadczyć o tworzących sie torbielach czyli nie pękających pęcherzykach najlepiej udac sie do lekarza i zrobić usg i do tego zrobić sobie badanie progesteronu 7 dni po owu...

pozdrawiam

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za szybką odpowiedź. U ginekologa byłam niecały miesiąc temu, jestem zdrowa jak ryba i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Czytałam gdzieś, że to może być zagniżdźenie jajeczka, ale nie chce mi się w to wierzyć. Tzn inaczej, jestem amatorką staraczką :) teraz jest już lepiej, dosłownie lekko mnie ćmi.

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2013, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastał wieczór, nic nie czuję, nic nie boli.....ciekawe jak będzie jutro

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2013, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszły rewolucje żołądkowe, szyjka wysoko, rano zmierzę temperaturę....zobaczymy

n59ydf9htvnd6yuy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ