Pierwszy miesiąc starań i dziwna sytuacja...
-
Witam Was serdecznie, staramy się 1 miesiąc, po krótce powiem, że nigdy nie miewam okresów wcześniej, nawet przez stresy. W tym miesiącu o dziwo, po dniach płodnych zaczęły mnie ciągnąć jajniki, tak z 2-3 dni, natomiast dziś mam ból nie tak silny, a jednak go czuję jak na okres. A mam go dostać prawidłowo za 9 dni. Czy któraś z Was tak miała???
-
Madzikovy wrote:Witam Was serdecznie, staramy się 1 miesiąc, po krótce powiem, że nigdy nie miewam okresów wcześniej, nawet przez stresy. W tym miesiącu o dziwo, po dniach płodnych zaczęły mnie ciągnąć jajniki, tak z 2-3 dni, natomiast dziś mam ból nie tak silny, a jednak go czuję jak na okres. A mam go dostać prawidłowo za 9 dni. Czy któraś z Was tak miała???
ból ten może być bólem owulacyjnym... proponuje poczytać więcej w zakładcę o owulacji i przypadłościami z tym związanymi...
taki ból może też świadczyć o tworzących sie torbielach czyli nie pękających pęcherzykach najlepiej udac sie do lekarza i zrobić usg i do tego zrobić sobie badanie progesteronu 7 dni po owu...
pozdrawiam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziękuję za szybką odpowiedź. U ginekologa byłam niecały miesiąc temu, jestem zdrowa jak ryba i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Czytałam gdzieś, że to może być zagniżdźenie jajeczka, ale nie chce mi się w to wierzyć. Tzn inaczej, jestem amatorką staraczką teraz jest już lepiej, dosłownie lekko mnie ćmi.
-