pije siemie i nic:( pomocy!!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
pije siemie lniane od początku cyklu. 2 razy dziennie według wskazań na opakowaniu i nie widze poprawy śluzu. jest białay ,gęsty konsystencja przypomina balsam do ciała zaraz powinna być ovu a tu brak poprawy w śluzie juz nie wiem co robić.....:0 ma ktos jakis pomysł?
-
no własnie szłu z tym nie ma ale dobrze wiedzieć z ta wodą niby dużo pije przynajmniej staram sie 1,5 litra najmniej i do tego herbata zielona ale juz naprawde ręce opadaja czasami:( ale dzięki za pomoc w następnym cyklu spróbuje tego wiesiołka moze sie cos ruszy w końcu:)
-
nick nieaktualnyJa piję len mielony już 2 miesiąc, z tym że w pierwszym piłam raz dziennie do owulki i nic mi nie pomogło a teraz zwiększyłam dawke do 2 razy dziennie i będe go piła przez caly cykl i już mogę powiedzieć że pomaga dziś miałam taki śluz wodnisty że mi się prawie po nogach lało hehe ale jeśli chodzi o konsystencję białka jaja kurzego to na razie nie ma...może go trzeba jeszcze dłuzej pić żeby był o takiej konsystencji, będę próbowała dalej
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochana podobno zioła Ojca Sroki nr 3 są boskie wiele opini było takich, że po krótkim czasie picia ziółek Kobiety zaszły w ciążę....może to spróbuj trzymam mocno kciuki i pozdrawiam :*
werni lubi tę wiadomość
Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie -
witajcie dziewczęta
ja piję zmielone siemię lniane 1-2x dziennie dodane do koktajlu owocowego, ale póki co nie zaobserwowałam poprawy śluzu
myślicie że ma znaczenie czy siemię się gotuje czy dodaje jak ja zmielone?
jak je przygotowujecie?
czy kupujecie siemię złociste czy takie zwyczajne ciemne?
A Niepokalanka to gdzie można kupić? W aptece? -
nick nieaktualny