Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia po owulacji
Odpowiedz

Plamienia po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olga84 Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam pytanko, czy plamienia po owulacji, kiedy poziom hormonów jest prawidłowy, może mieć inną przyczynę niż zagnieżdżenie?

Olga
  • MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasami hormonki na chwilę wariują nawet u wzorcowej starczaki.
    Czasami może być to wynik naruszenia mechanicznego podczas serduszkowania albo infekcja.
    Może to też być plamienie implantacyjne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 08:58

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja sama juz nie wiem czy to okres czy jakies inne krwawienie... test wyszedl negatywny i nie mam innych oznak ciazowych, jednak skape to krwawienie i nie bolal brzuch jak zawsze... troche sie martwie, ale mysle ze poki nic mnie nie boli, nie ma co panikowac i od razu leciec do lekarza, tym bardziej jak wynik byl negatywny :( poza tym mieszkam w uk, wiec do gp nawet nie mialabym po co isc... jedynie do polskiej kliniki prywatnie... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:07

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ