Plamienia przed @ i wysoki progesteron
-
Dziewczyny wiecie coś na temat związku brązowych plamień przed @ (2-3 dniowych) z wysokim progesteronem?
Progesteron badałam w 7 dpo i byłam pewna, że wynik będzie beznadziejnie niski i wyjaśni te nieszczęsne plamienia. Okazało się, że wynosi 27,1 ng/ml a norma jest od 1,2 do 15,9 ng/ml. Co o tym sądzicie? Jakie mogą być przyczyny takiego stanu rzeczy??? -
Ja też zaczęłam dzisiaj plamić zazwyczaj przed @ to jest max 2 dni przed. Jeśli w ogóle mam jakieś plamienie, chyba że w dniu @ wtedy tak. Do @ 6 dni...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
izabelka04 wrote:ale masz już @????????? czasem lekkie krwawienie zdarza się w ciązy
Niestety czuję i widzę, że to początek @ -
Saramago wrote:Ja też zaczęłam dzisiaj plamić zazwyczaj przed @ to jest max 2 dni przed. Jeśli w ogóle mam jakieś plamienie, chyba że w dniu @ wtedy tak. Do @ 6 dni...
-
MOI wrote:Może u Ciebie to będzie plamienie jednodniowe? I może związane z zagnieżdżeniem? Trzymam kciuki!
Nie mam pojęcia, a czy przy zagnieżdżeniu nie powinno być spadku tempki czasem? W każdym razie brzuch nie boli, raczej tak lekko ćmi jak przed @LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Nie mam pojęcia, a czy przy zagnieżdżeniu nie powinno być spadku tempki czasem? W każdym razie brzuch nie boli, raczej tak lekko ćmi jak przed @
Cierpliwości i pięknego zakończenia cyklu :* -
Wiem, wszystko albo nic... jeszcze 6 dni i będzie jasne. Mam nadzieje, dziękuje Słońce :*
MOI lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
MOI wrote:Nie spotkałyście się z takim przypadkiem?
moja wiedza się kończy w tym momencie. pojęcia nie mam- też zawsze sądziłam że plamienia przed @ to wina niskiego progesteronu, a u ciebie taki wysoki.
A z lekarzem rozmawiałaś na ten temat?
-
Saramago wrote:Nie mam pojęcia, a czy przy zagnieżdżeniu nie powinno być spadku tempki czasem? W każdym razie brzuch nie boli, raczej tak lekko ćmi jak przed @
Kochana, przy zagnieżdżaniu niekoniecznie jest spadek temp, nie jest to zasada. Trzymam kciuki z Ciebie :*Saramago lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:moja wiedza się kończy w tym momencie. pojęcia nie mam- też zawsze sądziłam że plamienia przed @ to wina niskiego progesteronu, a u ciebie taki wysoki.
A z lekarzem rozmawiałaś na ten temat?mała_mi lubi tę wiadomość
-