X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia przed @ przy napinaniu
Odpowiedz

Plamienia przed @ przy napinaniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misia009 Znajoma

Wysłany: 2 maja 2021, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Mam nietypowe pytanie. Zawsze przed @ mam plamienia. Zawsze pierwsze plamienie zaczyna się gdy w toalecie napinam się podczas oddawania stolca. Wtedy zaczynam plamić z pochwy i już wiem że kolejny miesiąc się nie udało. Staram się o dziecko od 3lat. Czy ktoś ma podobnie? Czy to może mieć znaczenie że nie dochodzi do zagnieżdżenia? Dziękuję

• Izi Autorytet

Wysłany: 5 maja 2021, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    a mówiłaś o tym swojemu lekarzowi?

♥ staraczka z 2021 - córka '22, wracam do starań
    ♥ ja - niedawno stwierdzona adenomioza
    ♥ mąż stwierdzona przy poprzednich staraniach teratozoospermia, powtórka badań w 2025

♥11.08.21 beta 137,70 - 13.08.21 beta 446,20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ