Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia przy braniu duphastonie
Odpowiedz

Plamienia przy braniu duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justynaa02 Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane . Dziś 26 dc . Po jutrze mam odstawić dupka ale się boje . Od 24 dc nie zawsze ale czasem rano przy pierwszej toalecie mam dosłownie jedna kropelkę zabarwionego na różowo śluzu .

Byłam kilka dni wcześniej u ginekologa i stwierdził że nigdy nie będę mieć owulacji po czym wypisał na duphaston właśnie receptę i się pożegnał .
    Biorę od 19 dc go . Od 21 dc jestem mega senna i zmęczona w 22 dc doszedl ból piersi wczoraj prawie zwymiotowalam do tego ból głowy niesamowity .
    Nie wiem czy to z nerwów przed ślubem czy jestem w 100 ciąży czy na prawdę się udało . Temperatura codziennie wyższa i nie wiem czy odstawić dupka czy poczekać jeszcze zrobić betę i po negatywnej becie odstawić ?

Dziś wzięłam podwójną dawkę dupka bo nabrałam nadzieję że się udało .
    Dodam że byłam w ciąży w lutym ale w 6 tygodniu się pożegnałam z maleństwem i mam taktycznie te same objawy tylko wtedy piersi nie doskwierały .norlamy ginekolog dopiero dostępny za 2 mc

Listopad 2016 początek starań
    wrzesień -listopad 2016 CLO
    Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
    Pcos
  • Seli Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na betę to będziesz wiedzieć co i jak.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ