Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienia w połowie cyklu
Odpowiedz

Plamienia w połowie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Daga121222 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, przepraszam jeśli zakładam nowy wątek.
    Wczoraj (16 dc) koło 22 przy podcieraniu zobaczyłam różowe zabarwienie. Pomyślałam, że może to na owulację, mimo tego, że pierwszy raz miałam takie plamienie w środku cyklu. A dzisiaj od około 15 (17dc) zaczął boleć mnie brzuch trochę jak na miesiączkę i koło godziny 18 zaczęłam plamić na brązowo..
    Do lekarza mogę dostać się dopiero w poniedziałek.
    Dlatego chciałam zapytać, czy któraś z Was tak miała?
    Zaczęłam się stresować, że to coś złego. A wiem, że na Was zawsze można liczyć. Wiem, że żadna nie jest lekarzem, ale może któraś wie z doświadczenia. Będę wdzięczna za odpowiedź 🙏🏻

👱🏻‍♀️28
    🧑🏻‍🦱28

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od: 02.2023

💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, selen i cynk

18.10 ➡️ Pierwsza wizyta w Klinice Niepłodności
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brązowe plamienie może świadczyć o niedomodze lutealnej, czyli słabym progesteronie.

03.2023💔 8tc 👼

01.2025🔜 ivf
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ