Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie implantacyjne ?
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marse92 Debiutantka

Wysłany: 19 września 2022, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! To nasz 3 cykl starań o bobaska. Cykle mam 25 dniowe, 19 dnia wystąpiło u mnie delikatne plamienie. Owulacja była (dwie aplikacje pokazały dwa różne dni) albo 12 dnia cyklu albo 14. Czy mogą być to plamienia inplantacyjne? Dodam, ze dodatkowo towarzyszy mi takie przelewanie w brzuchu.

Beata 1 lubi tę wiadomość

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 19 września 2022, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogą nie muszą.
    Aplikacja nie jest wiarygodna do wyznaczenia owulacji.
    Plamienie może być też od niskiego progesteronu lub innych przyczyn.
    Nie nakręcaj się

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ