X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie implantacyjne??
Odpowiedz

Plamienie implantacyjne??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malinowa92 Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2023, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Nie byłam pewna gdzie umieścić ten post, więc wybaczcie, jeśli już coś takiego jest, a ja zaśmiecam forum 😅 Czy możecie mi powiedzieć, czułyście implantację? Miałyście jakieś plamienie? Dzisiaj powinnam dostać okres i na razie ni widu ni słychu. Zaczęło się od bólu podbrzusza i trwało może ze dwie godziny. Do tego plamienie - taka kawa z mlekiem i tyle. Powiem szczerze, nigdy nie miałam czegoś takiego przed okresem, a już tym bardziej bólu podbrzusza, który w nic konkretnego się nie rozkręcił. Trochę dziwne, jeśli miałoby to być plamienie implantacyjne, bo zakładam, że jestem jakieś 12/13 dni po owulacji. Chociaż dzień owulacji tylko przypuszczam, więc równie dobrze mogło się coś przesunąć. Jak to u Was wyglądało? Chętnie przeczytam Wasze historie ☺️ Pozdrawiam

• wgorącejwodziekąpana Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2023, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) tak ja miałam plamienie implantacjne na 6 dni przed spodziewana miesiączka:) tez właśnie taki kolor kawy z mlekiem☺️☺️ dzień przez planowana miesiączka zrobiłam test ciążowy no i pojawiły
    Się dwie kreski :)

Malinowa92 lubi tę wiadomość

• Malinowa92 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2023, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wgorącejwodziekąpana wrote:
    Hej:) tak ja miałam plamienie implantacjne na 6 dni przed spodziewana miesiączka:) tez właśnie taki kolor kawy z mlekiem☺️☺️ dzień przez planowana miesiączka zrobiłam test ciążowy no i pojawiły
    Się dwie kreski :)

Bardzo dziękuję za odpowiedź! I przy okazji gratuluję 😊 A powiedz mi, długo to u Ciebie trwało? Bo wczoraj miałam to jednorazowo, a dziś znowu taka kawa z mlekiem i nie wiem, czy jest się czym martwić. Rano zrobiłam test i wyszła już bledziutka kreska i zaczynam się stresować. Nigdy nie miałam czegoś takiego 😕 Dzisiaj podbrzusze nie boli w ogóle, ale ten śluz nie daje mi spokoju.

• wgorącejwodziekąpana Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2023, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam to przez dwa dni, potem była już cisza. Jak jest bledziutka kreska to na moje to ciaza 🥰🥰🥰 poczekaj jeszcze 3-4 dni i powtórz test, żeby kreska była wyraźna. A na moje jeśli termin miesiączki już minal idź zrob betę wtedy bedzie wszystko jasne kochana☺️☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ