Plamienie implantacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od 16 roku życia miesiąc w miesiąc umieram. Zawsze biorę mase tabletek przeciwbólowych bo nie mogę wytrzymać ...
Nigdy sie nie zdarzyło by mnie nic nie bolało w dodatku na @ mam inna krew ze skrzepami i bardzo obfita zawsze ... Od bardzo dawna @ mam co 30 dni a dzis jest 21 dzien cyklu ...jessi001 lubi tę wiadomość
"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
Stinka wrote:A nie zaczelas brac przypadkiem jakis lekow czy ziol w tym cyklu? Czasem one zmieniaja cykl - przyspieszaja okres?
Nie tylko kwas foliowy od niedawna ...
Nigdy też nie bralam żadnych antykoncepcyjnych .."najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
nick nieaktualnyza duzo krwi. poczytaj co to jest plamienie implantacyjne albo kolo-owulacyjne... sa to strzepki krwi w sluzie... a nie czerwona zywa krew.
Moze mialas cykl bezowulacyjny? wtedy @ moze przyjsc szybciej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 19:14
Didus26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa 100% nie jest to zagnieżdżanie, bo te krwawienie jest za mocne i za długie. Tez obstawiam ze to @ zawitała wcześniej, tak jak koleżanki wyżej twierdze ze każdy cykl jest inny.
A moze jakieś przeciwbólowe brałaś typu polopiryna, badz inne ktore maja skladnik polopiryny?
Udostepnij prosze wykres.
STINKA ogromne gratulacje!! szczesliwych i spokojnych 9 miesiecy!Puszysta, emileczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHEJ DZIEWCZYNY JESTEM TU NOWA BO DOPIERO ZACZELAM STARANIA O DZIECKO.. TO MOJ PIERWSZY CYKL..DODAM TYLKO ZE 1/06/2012 ROKU STRACILAM ANIOLKA W 10TC A NASZE STARANIA O NIEGO TRWALY ROK...
ZASTANAWIAM SIE ILE TO POTRWA TERAZ..
DOPIERO TERAZ JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE BY ZNOWU SIE STARAC...
DZIS JEST MOJ 25DC I ZAUWAZYLAM JEDNORAZOWE PLAMIENIE..WYGLADALO TO JAK CIEMNO BRAZOWA GESTA LEPKA MAŹ... DZIWI MNIE TO DLATEGO ZE NIGDY W ZYCIU TAKIEGO PLAMIENIA NIE MIALAM.
CZY KTORAS Z WAS TAK MIALA?
I CO TO MOZE OZNACZAC?MOZE TO WSKAZYWAC NA CIAZE?
ROBILAM DZIS TEST ALE WYSZEDL NEGATYWNY.. -
ewelina25 wrote:HEJ DZIEWCZYNY JESTEM TU NOWA BO DOPIERO ZACZELAM STARANIA O DZIECKO.. TO MOJ PIERWSZY CYKL..DODAM TYLKO ZE 1/06/2012 ROKU STRACILAM ANIOLKA W 10TC A NASZE STARANIA O NIEGO TRWALY ROK...
ZASTANAWIAM SIE ILE TO POTRWA TERAZ..
DOPIERO TERAZ JESTEM GOTOWA PSYCHICZNIE BY ZNOWU SIE STARAC...
DZIS JEST MOJ 25DC I ZAUWAZYLAM JEDNORAZOWE PLAMIENIE..WYGLADALO TO JAK CIEMNO BRAZOWA GESTA LEPKA MAŹ... DZIWI MNIE TO DLATEGO ZE NIGDY W ZYCIU TAKIEGO PLAMIENIA NIE MIALAM.
CZY KTORAS Z WAS TAK MIALA?
I CO TO MOZE OZNACZAC?MOZE TO WSKAZYWAC NA CIAZE?
ROBILAM DZIS TEST ALE WYSZEDL NEGATYWNY..
No moja koleżanka miała. Myślała, że to @ a ze dwa tygodnie potem okazało się, że jednak ciąża. Poczekaj parę dni i zrób test.Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, miałam się nie nakręcać i nie testować na razie, ale to było silniejsze. Poczekam jeszcze trochę, ale jestem zdezorientowana. Z jednej strony nigdy nie miałam takiego pojedynczego dnia plamienia, a z drugiej strony to brzuch mnie boli jak na okres.
Dzisiaj powinnam skończyć luteinę, ale zastanawiam się, czy nie brać dalej, bo mam niski progesteron (11 ng/ml), więc na ewentualne podtrzymanie. -
nick nieaktualnyswietnie cie rozumie bo ja mam zamiar w sobote testowac ale juz mnie korci.. z trudem sie powstrzymuje..
ja luteiny nigdy nie bralam wiec w tym temacie nie pomoge.. ale chyba zaszkodzic nie powinna a moze pomoc..nie wiem tylko jak to jest pozniej z ewentualna @ czy sie nie opozni.. -
Hej dziewczyny ja też miałam takie jednodniowe plamienie 19dc tj. wczoraj, ale krótkie z taką różową krwią. Nigdy tak nie miałam, a specjalnie współżyliśmy w terminie owulacji z wykresu. Czy to może być implantacja ? Proszę podpowiedzcie, bo czekam na tego maluszka od dawna