X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plamienie implantacyjne czy to może być to?
Odpowiedz

plamienie implantacyjne czy to może być to?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam dziś przez cały dzień forum gdzie mogę zadać to pytanie i ciesze się, że was znalazłam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dostałam dziwnych plamień 6 dni przed @ nigdy tak nie miałam. Dodam że @ mam zawsze obfity ten taki nie jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki kolor? Czy boli brzuch do tego? Ile trwają? Ile po owu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie jest to 7 dzień od owulacji.. Ale i jest to widoczne.. Do @ mam jeszcze 6 dni nigdy tak wcześnie mi się nie zaczął mam prawie zawsze regularnie ;) chodź czytałam, że jest to lekkie plamienie u mnie takie nie jest... Zawsze dostając @ pierwszy dzień był bardzo obfity a nie taki jak teraz widoczne ale tylko plamienie. nie jest to spowodowane żadnymi tabletkami bo nic nie biorę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mnie nie boli cały czas tylko są to skurcze.. Teraz juz jakoś mniej je czuje

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ