X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie-PCOS
Odpowiedz

Plamienie-PCOS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MałaMi24 Autorytet

Wysłany: 5 września 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny , mam problem. Jestem w 39 dc. Stwierdzono u mnie PCOS. BIORE folii i Inofem. Robiłam badania hormonów i wszystko w normie. Dodam że lekarz stwierdził cykl bezowulacyjny. Wczoraj miałam biegunkę ,dzisiaj rano okropne bolesne skurcze macicy albo pochwy ale trwały chwilę. A teraz mam plamienie inne niż zwykle. Zawsze było go trochę i brązowe a teraz są domieszki czerwonej jasnej krwi z nitkami. Bolą mnie plecy i czuję że mam ciasne spodnie w zapięciu. We wtorek mam wizytę u gin. Czy któraś z was miała podobny przypadek ? W jakiej sytuacji? Nie sądzę że to okres , ponieważ mierze temperaturę i codziennie mialam 36.12 góra 36.22 a dzisiaj 36.35. zazwyczaj przed okresem temp spada.

PCOS
    Niski progesteron
    Duphaston 2x1
    Folik 1x1
    11.02 - pozytywny test ❤️😍💪
    12.02 - 12 dpo beta HCG 31,84
    14.02 - 14 dpo beta HCG 77,98 ❤️
    Progesteron 21,20
    20.02 - 20 dpo beta HCG 1003,00 💪❤

oeuadqk3m7zrn0q8.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ