Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie przed @ a progesteron w normie
Odpowiedz

Plamienie przed @ a progesteron w normie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olga84 Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 3 dni mam plamienia, do @ jeszcze 3 dni, badania hormonów ok....czy ktoras z was miała cos podobnego? Tydzien temu USG i wszystko prawidłowo.
    cc788051b80652a20485fa4cbbf593f1.png

Olga
  • totsima Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tym cyklu pierwszy raz w zyciu mialam plamienia, a progesteron podobno tez w normie. ale tez w tym cyklu mialam robione USG i dowiedzialam sie, ze mam torbiel.
    moze mialas plamienie implantacyjne?

. lata staran o rodzenstwo . moze kiedys jeszcze bedzie nam dane :) powodzenia dziewczyny!
  • Kasia79 Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam plamienia gdy nie pękał mi pęcherzyk wówczas progesteron wychodzi prawie zawsze dobrze, po wspomaganym pęknięciu było ciałko żółte i plamienie było tylko jeden dzien przed miesiączką, a zazwyczaj już 7 dni wcześniej było

totsima, Annkka lubią tę wiadomość

• Mallina Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, za 3 dni mam termin @ a dzisiaj rano pojawiło się plamienie i trwa ciągle, niewielkie. Zbliża się okres to wiem na pewno. Ale plamienie na 3 dni przed terminem niepokoi mnie. W zeszłym cyklu miałam plamienie ciut silniejsze poprzedzające okres, czyli od razu po plamieniu kilkanaście godzin pojawił się okres. Myślicie że powinnam się tym martwić? Że coś zaczyna się złego dziać w moim organizmie?

p19ukw7ifmlxopac.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam progesteron ok. brązowe plamienia po @ i okazało sie że w moim przypadku to stan zapalny endometrium. Dostałam antybiotyk.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Annkka Debiutantka

Wysłany: 9 grudnia 2021, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień czy dwa przed okresem śluz kawa z mlekiem, zawsze miałam takie plamienia na tydzień przed, tym razem nie było. Pokazało się dopiero dziś. Są jeszcze szanse???

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ