Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie przed okresem
Odpowiedz

Plamienie przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magnollia Nowa

Wysłany: 10 lutego 2023, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wczoraj pojawiło się u mnie plamienie, niewielkie, chwilowe. Myślałam że okres (wyszedl by w 27 dniu zamiast w 30). Popołudniu i w nocy już brak plamienia. Dziś ledwo co zabarwiona wydzielina na brunatno. Ostatnie trzy cykle wydłużone do 29-31 dni. Wcześniej miewałam jak w zegarku co 28 dni ale od strat wszystko się pozmieniało. Owulację miałam (ttzn pozytyw testu owu w 13 i 14 dniu cyklu, wtedy też się staraliśmy). Czy to może być ciąża, czy test z apteki już wyjdzie?

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnollia wrote:
    Hej. Wczoraj pojawiło się u mnie plamienie, niewielkie, chwilowe. Myślałam że okres (wyszedl by w 27 dniu zamiast w 30). Popołudniu i w nocy już brak plamienia. Dziś ledwo co zabarwiona wydzielina na brunatno. Ostatnie trzy cykle wydłużone do 29-31 dni. Wcześniej miewałam jak w zegarku co 28 dni ale od strat wszystko się pozmieniało. Owulację miałam (ttzn pozytyw testu owu w 13 i 14 dniu cyklu, wtedy też się staraliśmy). Czy to może być ciąża, czy test z apteki już wyjdzie?

To mogło być plamienie implantacyjne.
    Zrób test sikany, a najlepiej betę z krwi.

15.12.2023 - Liwia 🌸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ