X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Plamienie przed okresem
Odpowiedz

Plamienie przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magnollia Nowa

Wysłany: 10 lutego 2023, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wczoraj pojawiło się u mnie plamienie, niewielkie, chwilowe. Myślałam że okres (wyszedl by w 27 dniu zamiast w 30). Popołudniu i w nocy już brak plamienia. Dziś ledwo co zabarwiona wydzielina na brunatno. Ostatnie trzy cykle wydłużone do 29-31 dni. Wcześniej miewałam jak w zegarku co 28 dni ale od strat wszystko się pozmieniało. Owulację miałam (ttzn pozytyw testu owu w 13 i 14 dniu cyklu, wtedy też się staraliśmy). Czy to może być ciąża, czy test z apteki już wyjdzie?

• Lilka1298 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnollia wrote:
    Hej. Wczoraj pojawiło się u mnie plamienie, niewielkie, chwilowe. Myślałam że okres (wyszedl by w 27 dniu zamiast w 30). Popołudniu i w nocy już brak plamienia. Dziś ledwo co zabarwiona wydzielina na brunatno. Ostatnie trzy cykle wydłużone do 29-31 dni. Wcześniej miewałam jak w zegarku co 28 dni ale od strat wszystko się pozmieniało. Owulację miałam (ttzn pozytyw testu owu w 13 i 14 dniu cyklu, wtedy też się staraliśmy). Czy to może być ciąża, czy test z apteki już wyjdzie?

To mogło być plamienie implantacyjne.
    Zrób test sikany, a najlepiej betę z krwi.

15.12.2023 - Liwia 🌸
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ