Plamienie w dniu miesiączki
-
Hej Dziewczyny. Dzisiaj według kalendarza Ovufriend powinnam dostać @. No i jak w zegarku rano w toalecie papier zabarwiony jasnoróżową krwią. Na tym się skończyło, cały dzień nic. Przed tym jak by trochę pobolewał mnie brzuch jak na @ ale troszkę słabiej, ale po tym plamienie jak by ręką odjął. Zrobiłam odrazu test ale niestety negatywny. Myślicie ze jest jeszcze szansa na pozytywny test za parę dni?
-
Ja mam tak co miesiąc i niestety zawsze @. Może gdyby to plamienie było yydzień przed spodziewanym okresem lub późna owulacja można by sie zastanawiać czy to nie implantacja w przeciwnym razie niestety@
Nadzieja97 lubi tę wiadomość
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Natalia91 - ciąża czy okres? 😊
Jestem ciekawa, bo wczoraj miałam plamienie w dniu spodziewanej miesiączki (z tym, że brązowe). Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Niestety dziś cały dzień czerwono, ale dość skąpo, jak na moje miesiączkowanie i to też mnie zastanawia.✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Chantelle wrote:Natalia91 - ciąża czy okres? 😊
Jestem ciekawa, bo wczoraj miałam plamienie w dniu spodziewanej miesiączki (z tym, że brązowe). Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Niestety dziś cały dzień czerwono, ale dość skąpo, jak na moje miesiączkowanie i to też mnie zastanawia.
Rozkręciło się? Robiłaś test?
Ja dzisiaj dostałam brązowego plamienia. Pierwszy raz od wielu, wielu lat. Jest 12 dpo i nie wiem czy robić jutro test czy czekać do poniedziałku 🙄 Nie mam skurczy, bardziej ćmienie i leciutkie rozpieranie czy kłucie przy prawym jajniku. Nie czuję, żeby już miał przyjść okres, więc jest to dla mnie dziwne. Nie miałam tak wcześniej (chociaż co miesiąc mam wrażenie, że TEN CYKL JEST INNY NIŻ POPRZEDNIE 🤦🏻♀️)
Odnośnie różowych plamień - u mnie zawsze po nich występuje miesiączka max w ciągu 2 dni.
-
Kat.luna wrote:Rozkręciło się? Robiłaś test?
Ja dzisiaj dostałam brązowego plamienia. Pierwszy raz od wielu, wielu lat. Jest 12 dpo i nie wiem czy robić jutro test czy czekać do poniedziałku 🙄 Nie mam skurczy, bardziej ćmienie i leciutkie rozpieranie czy kłucie przy prawym jajniku. Nie czuję, żeby już miał przyjść okres, więc jest to dla mnie dziwne. Nie miałam tak wcześniej (chociaż co miesiąc mam wrażenie, że TEN CYKL JEST INNY NIŻ POPRZEDNIE 🤦🏻♀️)
Odnośnie różowych plamień - u mnie zawsze po nich występuje miesiączka max w ciągu 2 dni.
Rozkręciło się na dobre 🙈 Jestem po @ i właśnie zaczynam dni płodne. Może tym razem się uda 💁🏽♀️ Jak u Ciebie?
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Eniana wrote:Ja mam tak co miesiąc i niestety zawsze @. Może gdyby to plamienie było yydzień przed spodziewanym okresem lub późna owulacja można by sie zastanawiać czy to nie implantacja w przeciwnym razie niestety@
Eniana wrote:Ja mam tak co miesiąc i niestety zawsze @. Może gdyby to plamienie było yydzień przed spodziewanym okresem lub późna owulacja można by sie zastanawiać czy to nie implantacja w przeciwnym razie niestety@
Ja w poprzedniej ciąży miałam plamienie dzień przed spodziewana miesiączka, na drugi dzień test pozytywny i gin mówił że to mogło być plamienie implantacyjne -