Planujemy dzidzie w 2023
-
Jeszcze jest szansa by w tym roku przytulić maluszka 🥰
Tak bardzo chciałabym mieć córkę
W lipcu kończę 37 lat mam dwóch synów ale czegoś mi jeszcze brakuje
Obawiam się trochę w związku z wiekiem ale mam nadzieje ze damy radę
Chętnie porozmawiam tu z innymi mamusiami w potrzebieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 00:42
-
nick nieaktualnyHejo...
U mnie w tym roku 36 lat... I chyba świruje chyba ten "przesąd*, że po 35 roku ciężej zajść w ciążę utkwił mi w głowie... W pierwszej ciąży udało się w 2cs, w drugiej i trzeciej ciąży w 1cs, a teraz mam obawę, że się nie uda szybko... a każdy miesiąc będzie ściągał w dół psychicznie... -
Eve19 wrote:ja mam 37 i jeszcze nie mam dziecka, myślę, że w tym roku czas już się zabrać do roboty.
Narazie muszę się uporać z moimi plamieniami.
Najlepsze jest to że ja dopiero za tydzień wyciągam wkładkę i nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało a chyba nie służy mi ta metoda antykoncepcji ze względu właśnie na krwawienia które mam teraz prawie po każdym stosunku dostałam leki które miały mi podnieść szyjkę macicy ale jak przeczytałam ulotkę to stwierdziłam że nigdy w życiu tych leków nie wezmę i może to jest znak właśnie że trzeba ją wyciągać i zacząć się starać
Jeśli uwazasz ze to Twój czas to pewnie tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2023, 15:01
-
Zo_śka wrote:Hejo...
U mnie w tym roku 36 lat... I chyba świruje chyba ten "przesąd*, że po 35 roku ciężej zajść w ciążę utkwił mi w głowie... W pierwszej ciąży udało się w 2cs, w drugiej i trzeciej ciąży w 1cs, a teraz mam obawę, że się nie uda szybko... a każdy miesiąc będzie ściągał w dół psychicznie...
Ja tez mam obawy związane z wiekiem czy wszystko pójdzie gładko sprawnie i zdrowo
Boje się ale ryzykuje -
nick nieaktualnyEmilianna wrote:Najlepsze jest to że ja dopiero za tydzień wyciągam wkładkę i nie wiem jak to u mnie będzie wyglądało a chyba nie służy mi ta metoda antykoncepcji ze względu właśnie na krwawienia które mam teraz prawie po każdym stosunku dostałam leki które miały mi podnieść szyjkę macicy ale jak przeczytałam ulotkę to stwierdziłam że nigdy w życiu tych leków nie wezmę i może to jest znak właśnie że trzeba ją wyciągać i zacząć się starać
Jeśli uwazasz ze to Twój czas to pewnie tak jest
Oj to wyciągaj szybciutko, jak chcesz zdążyć w tym roku...
mówią, że po wyciągnięciu idzie ekspresem, także jest szansa -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry widzę że niewiele się tutaj dzieje
A szkoda
Liczyłam na grono ploteczek ))
Jeśli o mnie chodzi tak jak wspominałam ostatnio byłam usunąć składkę po jej wyjęciu pojawiło się plamienie na dwa dni później była przerwa przez dwa dni i dzisiaj znowu plamienie
Czuje ze z tego cyklu nic nie Będzie
Po święta h zamierzam pójść na kontrole usg i zobaczyć czy mojej jajniki się obudziły po za rym pozostaje mi cierpliwie czekać
-