plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny al etu juz moje slowa i czyny nie pomoga on jest totalnie zmanipulowany skoro nawet chamsko odpowiada swojemu najlepszemu przyjacielowi od dziecka i on sam mowi ze jak tak dalej pojdzie to nic z tego jego matka przechodiz juz sama siebei robi wszystko zeby rozwalic nasze malzenstwo ten kumpel nawet jej nie cierpi i wie lepiej niz ja nawrt jaka to franca... tu jak sie okazuje jest sprawa na prawde grubszego kalibru
moj M musi wreszcie przejrzec na oczy i zerwac kontakty z zmatka ato nie takie porste a mnie na pewno nie polsucha mam nadzieje ze uda sie kumplowi musze z nimi pogadac moze mi cos doradza
anawet mojaj mama juz ma ochote sie wziac i pojechac do moich tesciow i im wszystko wygarnac...
nie wime sama sie boje i nie wiem co robic...
wiem jedno wigilia to bylo moje pierwsze i ostatnie swieta u tesciow... -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?
Bo oni tą małą główką myślą chyba a tam za dużo oleju nie ma!!!
Amicizia nie zazdroszczę ci naprawdę !!! mam nadzieję że jakoś to się wam pozbiera do kupy!!-)Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na momencik.
Krótko pobyłam w tym szatańskim nastroju
Ruciu, ja też sądzę, że owulacja przed Tobą, tym bardziej, że jeszcze codziennie masz rozciągliwy śluz.
No i może lepiej nie trzymaj się tego że zawsze masz owulację 15 dc, bo możesz się na tym przejechaćDwa monitoringi to raczej za mało, żeby stwierdzić, że owulacja jest zawsze wtedy i wtedy.
A tak abstrahując, i tak nasz organizm często sobie robi z nas jaja i owulacja się waha.
Tak że działajcie, działajcie
Dobranoc dziewczynki, do napisania jutro. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 20:07
-
Effcia28 wrote:mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?
Niestety nie wiem o tej przychodni/lekarce NIC... Pierwsze słyszę. Więc nie pomogę. -
nick nieaktualny
-
Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie
. choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?
Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.
Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.
Miłej nocy dziewczynki
AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić
Buziaki :*mauysia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie
. choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty
To zostaję czekanie tylko he he !!