X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oni z innej planety są niestety!!!
    Ja się czasami dziewczyny zastanawiam czemu tak to jest z facetami czy my za dużo wymagamy od nich czy oni są do dy...pki!!!!:-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny al etu juz moje slowa i czyny nie pomoga on jest totalnie zmanipulowany skoro nawet chamsko odpowiada swojemu najlepszemu przyjacielowi od dziecka i on sam mowi ze jak tak dalej pojdzie to nic z tego jego matka przechodiz juz sama siebei robi wszystko zeby rozwalic nasze malzenstwo ten kumpel nawet jej nie cierpi i wie lepiej niz ja nawrt jaka to franca... tu jak sie okazuje jest sprawa na prawde grubszego kalibru
    moj M musi wreszcie przejrzec na oczy i zerwac kontakty z zmatka ato nie takie porste a mnie na pewno nie polsucha mam nadzieje ze uda sie kumplowi musze z nimi pogadac moze mi cos doradza

anawet mojaj mama juz ma ochote sie wziac i pojechac do moich tesciow i im wszystko wygarnac...

nie wime sama sie boje i nie wiem co robic...

wiem jedno wigilia to bylo moje pierwsze i ostatnie swieta u tesciow...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wiesz jak mama Twoja się pofatyguję i wtrąci to wyjdzie że ją nasłałaś i będzie jeszcze gorzej niż jest.Może lepiej pogadać z tym kumplem i razem coś wymyślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?

Bo oni tą małą główką myślą chyba a tam za dużo oleju nie ma!!!:-)
    Amicizia nie zazdroszczę ci naprawdę !!! mam nadzieję że jakoś to się wam pozbiera do kupy!!-)

Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :) jak mija dzionek ? jakie nowe fasolki przybyły ?

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na momencik.

Krótko pobyłam w tym szatańskim nastroju :D

Ruciu, ja też sądzę, że owulacja przed Tobą, tym bardziej, że jeszcze codziennie masz rozciągliwy śluz.
    No i może lepiej nie trzymaj się tego że zawsze masz owulację 15 dc, bo możesz się na tym przejechać :( Dwa monitoringi to raczej za mało, żeby stwierdzić, że owulacja jest zawsze wtedy i wtedy.
    A tak abstrahując, i tak nasz organizm często sobie robi z nas jaja i owulacja się waha.
    Tak że działajcie, działajcie :)

Dobranoc dziewczynki, do napisania jutro.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o hej Mała, teraz Ty jesteś na "tabelkowej tapecie". Z zainteresowaniem i w napięciu śledzę Twój wykres. Życzę wysokich temp :)

Lecę!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę mała że temperatura ładna u Ciebie może coś z tego będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha a mi dziś żółte światło się zapaliło jak wpisałam wysoko twardo i zamknięta szyjka macicy!!!
    czekam na seks tel mojego Wafelka i dzień będzie zaliczony he he!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to następna mała fasolka będzie hi hi!!! (oby oby):-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nic nie będzie i cykl się skończy jak wiele innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    na pewno nic nie będzie i cykl się skończy jak wiele innych

Ach mała daj nam chociaż nadzieję a nie negatywne wibracje nam tu wysyłasz!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 20:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus raczej fasolki nie bedie czuje to w kościach :) albo jutro albo pojutrze temp zacznie spadać choć nie zdziwię się jak od dziś zacznie już lecieć w dół

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?

Niestety nie wiem o tej przychodni/lekarce NIC... Pierwsze słyszę. Więc nie pomogę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadzieję że jednak u ciebie zakiełkuje coś!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie :). choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?

Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.

Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.

Miłej nocy dziewczynki :)

AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
    Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić ;)

Buziaki :*

mauysia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie :). choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty

To zostaję czekanie tylko he he !!:-)

‹‹ 1086 1087 1088 1089 1090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ