X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo oni z innej planety są niestety!!!
    Ja się czasami dziewczyny zastanawiam czemu tak to jest z facetami czy my za dużo wymagamy od nich czy oni są do dy...pki!!!!:-)

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny al etu juz moje slowa i czyny nie pomoga on jest totalnie zmanipulowany skoro nawet chamsko odpowiada swojemu najlepszemu przyjacielowi od dziecka i on sam mowi ze jak tak dalej pojdzie to nic z tego jego matka przechodiz juz sama siebei robi wszystko zeby rozwalic nasze malzenstwo ten kumpel nawet jej nie cierpi i wie lepiej niz ja nawrt jaka to franca... tu jak sie okazuje jest sprawa na prawde grubszego kalibru
    moj M musi wreszcie przejrzec na oczy i zerwac kontakty z zmatka ato nie takie porste a mnie na pewno nie polsucha mam nadzieje ze uda sie kumplowi musze z nimi pogadac moze mi cos doradza

anawet mojaj mama juz ma ochote sie wziac i pojechac do moich tesciow i im wszystko wygarnac...

nie wime sama sie boje i nie wiem co robic...

wiem jedno wigilia to bylo moje pierwsze i ostatnie swieta u tesciow...

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wiesz jak mama Twoja się pofatyguję i wtrąci to wyjdzie że ją nasłałaś i będzie jeszcze gorzej niż jest.Może lepiej pogadać z tym kumplem i razem coś wymyślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?

Bo oni tą małą główką myślą chyba a tam za dużo oleju nie ma!!!:-)
    Amicizia nie zazdroszczę ci naprawdę !!! mam nadzieję że jakoś to się wam pozbiera do kupy!!-)

Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laski :) jak mija dzionek ? jakie nowe fasolki przybyły ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na momencik.

Krótko pobyłam w tym szatańskim nastroju :D

Ruciu, ja też sądzę, że owulacja przed Tobą, tym bardziej, że jeszcze codziennie masz rozciągliwy śluz.
    No i może lepiej nie trzymaj się tego że zawsze masz owulację 15 dc, bo możesz się na tym przejechać :( Dwa monitoringi to raczej za mało, żeby stwierdzić, że owulacja jest zawsze wtedy i wtedy.
    A tak abstrahując, i tak nasz organizm często sobie robi z nas jaja i owulacja się waha.
    Tak że działajcie, działajcie :)

Dobranoc dziewczynki, do napisania jutro.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o hej Mała, teraz Ty jesteś na "tabelkowej tapecie". Z zainteresowaniem i w napięciu śledzę Twój wykres. Życzę wysokich temp :)

Lecę!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę mała że temperatura ładna u Ciebie może coś z tego będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha a mi dziś żółte światło się zapaliło jak wpisałam wysoko twardo i zamknięta szyjka macicy!!!
    czekam na seks tel mojego Wafelka i dzień będzie zaliczony he he!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to następna mała fasolka będzie hi hi!!! (oby oby):-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno nic nie będzie i cykl się skończy jak wiele innych

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    na pewno nic nie będzie i cykl się skończy jak wiele innych

Ach mała daj nam chociaż nadzieję a nie negatywne wibracje nam tu wysyłasz!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 20:07

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus raczej fasolki nie bedie czuje to w kościach :) albo jutro albo pojutrze temp zacznie spadać choć nie zdziwię się jak od dziś zacznie już lecieć w dół

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?

Niestety nie wiem o tej przychodni/lekarce NIC... Pierwsze słyszę. Więc nie pomogę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadzieję że jednak u ciebie zakiełkuje coś!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie :). choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?

Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.

Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.

Miłej nocy dziewczynki :)

AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
    Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić ;)

Buziaki :*

mauysia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie :). choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty

To zostaję czekanie tylko he he !!:-)

‹‹ 1086 1087 1088 1089 1090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ