plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny al etu juz moje slowa i czyny nie pomoga on jest totalnie zmanipulowany skoro nawet chamsko odpowiada swojemu najlepszemu przyjacielowi od dziecka i on sam mowi ze jak tak dalej pojdzie to nic z tego jego matka przechodiz juz sama siebei robi wszystko zeby rozwalic nasze malzenstwo ten kumpel nawet jej nie cierpi i wie lepiej niz ja nawrt jaka to franca... tu jak sie okazuje jest sprawa na prawde grubszego kalibru
moj M musi wreszcie przejrzec na oczy i zerwac kontakty z zmatka ato nie takie porste a mnie na pewno nie polsucha mam nadzieje ze uda sie kumplowi musze z nimi pogadac moze mi cos doradza
anawet mojaj mama juz ma ochote sie wziac i pojechac do moich tesciow i im wszystko wygarnac...
nie wime sama sie boje i nie wiem co robic...
wiem jedno wigilia to bylo moje pierwsze i ostatnie swieta u tesciow... -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:oni inaczej myślą niż my-tylko pytanie dlaczego?
Bo oni tą małą główką myślą chyba a tam za dużo oleju nie ma!!!
Amicizia nie zazdroszczę ci naprawdę !!! mam nadzieję że jakoś to się wam pozbiera do kupy!!-)
Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na momencik.
Krótko pobyłam w tym szatańskim nastroju
Ruciu, ja też sądzę, że owulacja przed Tobą, tym bardziej, że jeszcze codziennie masz rozciągliwy śluz.
No i może lepiej nie trzymaj się tego że zawsze masz owulację 15 dc, bo możesz się na tym przejechać
Dwa monitoringi to raczej za mało, żeby stwierdzić, że owulacja jest zawsze wtedy i wtedy.
A tak abstrahując, i tak nasz organizm często sobie robi z nas jaja i owulacja się waha.
Tak że działajcie, działajcie
Dobranoc dziewczynki, do napisania jutro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 20:07
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:mayusia Ty jesteś z Poznania dobrze pamiętam?możesz mi powiedzieć co nieco na temat przychodni genetycznej Genesis?jestem tam zapisana na wizytę 18.02 do dr Magdaleny Bedura-Stronka słyszałaś coś może o tym lekarzu?
Niestety nie wiem o tej przychodni/lekarce NIC... Pierwsze słyszę. Więc nie pomogę.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?
Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.
Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.
Miłej nocy dziewczynki
AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić
Buziaki :*
mauysia, AGA 30, Shagga_80, Amicizia, gadgeta, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Dobra Aguś już nie będę wysyłać złych fluidów a nacieszcie się wykresem bo jutro już temp zacznie spadać więc już taki ładny nie będzie
. choć nie ukrywam że dziwny ten mój wykres jest jakiś górzysty
To zostaję czekanie tylko he he !!