X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się przywitam z rana :) i życzę wam miłego dnia :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dzisiaj córce robie wagary. Przez to głupie odśnieżanie, mam mega zakwasy, nie miałam siły wstać z łóżka, a co dopiero mówić o pieszej wycieczce 2 km do szkoły :(

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć natusiu, mała i Ruciu,

Rucia, współczuję :/ Oby zakwasy szybko odeszły w zapomnienie, a śnieg jeszcze długo u Ciebie nie padał.

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Ale to dopiero na wiosnę bo nie lubię w takiej pogodzie daleko jeżdzić he he!!! dobry kierowca ze mnie ale przezorny!!:-)

To najwidoczniej ja jestem leniem śmierdzącym, bo jeżdżę męża samochodem na letnich oponach po nieodśnieżonych drogach ;) Rano jedynie chodzimy z córcią do szkoły na piechotę, bo jest za ślisko żeby ryzykować.

Ruciu to nie taki leń z ciebie :) ja to wszędzie samochodem nawet do szoły bo musialabym za wcześnie wstac zeby na pieszo zaprowadzić heheh :P
    choć mam naprawdę blisko do szkoły

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    no to co wy tym chłopom kupujecie na walentynki? spapuguje może od którejś:)
    bo ja nie lubię na siłę dawać prezentu, wolę spontaniczność.. tak jak dzień kobiet, specjalnie te tulipany niosą.. a niech tak zwykłego innego dnia je przyniosą:)

puzzli mój M nie lubi układać.. nawet jakbym była na nich goła..oooo chociaż gołą to by chyba ułozył:)

My w ogóle nie obchodzimy, dla nas to dzień taki, jak wszystkie inne.

a my obchodzimy tak... mój maz mi kwiaty (no i naszej Oliśce oczywiście tez) a potem jakas kolacyjka :)
    jak nie było jeszcze Oliwki to było trochę bardziej uroczyście

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    bo ja nie lubię na siłę dawać prezentu, wolę spontaniczność.. tak jak dzień kobiet, specjalnie te tulipany niosą.. a niech tak zwykłego innego dnia je przyniosą:)

puzzli mój M nie lubi układać.. nawet jakbym była na nich goła..oooo chociaż gołą to by chyba ułozył:)

a my obchodzimy tak... mój maz mi kwiaty (no i naszej Oliśce oczywiście tez) a potem jakas kolacyjka :)

hej a ja znlalazłam cos takiego i sie zastanawiam :)
    http://allegro.pl/serduszko-serce-walentynki-prezent-z-foto-hit-i2938072993.html

• Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia28 wrote:
    Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?

Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.

Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.

Miłej nocy dziewczynki :)

AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
    Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić ;)

Buziaki :*

Rucia mam nadzieję ze już nie pruszy u Ciebie bo sie wykończysz kochana :)
    u mnie spokój

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wOSEBKO WYKONANIE FAJNE
    jesli jeszcze zrobia tak ladne wyraxne zdjecie to smiało zamawiaj
    pomysł fajny

Woseba lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    mauysia wrote:
    zosia-ktosia wrote:

hej a ja znlalazłam cos takiego i sie zastanawiam :)
    http://allegro.pl/serduszko-serce-walentynki-prezent-z-foto-hit-i2938072993.html

fajne ;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szagga wszytskie tet testy na allegro to to samo takze nie ma znaczenia jaka aukcje wybierzesz

ja zamówiłam taki zestaw 30+5 testów ciążowych które polecała mi oczywiście Dora :) mam nadzieje ze mi równiez przyniosą szczęście!!

p.s. dałam za nie 20 zł

Rucia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wogole witam sie ;)

u nas dzis cieplej ale rano snieg coś padał;/

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja tez sie nawet nie przywitałam

u mnie nic nie padało tylko jakoś szaro... mglisto , ale nawet szyb nie skrobałam tylko wycieraczki wlączyłam i trochę po omacku...

Blondi22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Szagga wszytskie tet testy na allegro to to samo takze nie ma znaczenia jaka aukcje wybierzesz

ja zamówiłam taki zestaw 30+5 testów ciążowych które polecała mi oczywiście Dora :) mam nadzieje ze mi równiez przyniosą szczęście!!

p.s. dałam za nie 20 zł

taniocha;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niom ale mam nadzieję ze mnie nie zawioda i cośik wykryja glęboko w to wierzę!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis spac nie mogłam w nocy oropne sny mialam;/ brrrr jaies morderstwa coś czuje ze sie cos stanie zawsze tak mam;/

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    niom ale mam nadzieję ze mnie nie zawioda i cośik wykryja glęboko w to wierzę!

trzymam kciuki;)

Beata lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ostatnio miewałam takie dłupie i straszne sny...
    ostatnio śniło mi sie ze mi wyrwali zdrową jedynkę ! opowiedziałam mezowi aon mówi że to bardzo źle.... ale mnie pocieszył przez dwa dni o niczym innym nie myslałam...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi a Ty czesto masz tak poźno owu? zawsze masz ok 35 wzwyż cykle?
    zapowiada sie ładnie będę dmuchać :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny które robiły MONITORING - pomocy!

od którego dnia cyklu trzeba zaczac monitorować tzn. ile dni przed owulką zaczynaja sie pojawiać pęcherzyki? bo musze być konkretnie nastawiona bo czuje ze jak moja ginka nic nie zobaczy to powie że ovu nie będzie ;(

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki w to mgliste przedpołudnie czy poranek jak tam kto woli!!!
    Ale miałam piękny sen !!!Śniło mi się że juz dziś piątek he he!!:-)

Beata, mauysia, Rucia, gadgeta lubią tę wiadomość

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ