plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:AGA 30 wrote:Ale to dopiero na wiosnę bo nie lubię w takiej pogodzie daleko jeżdzić he he!!! dobry kierowca ze mnie ale przezorny!!
To najwidoczniej ja jestem leniem śmierdzącym, bo jeżdżę męża samochodem na letnich oponach po nieodśnieżonych drogachRano jedynie chodzimy z córcią do szkoły na piechotę, bo jest za ślisko żeby ryzykować.
Ruciu to nie taki leń z ciebieja to wszędzie samochodem nawet do szoły bo musialabym za wcześnie wstac zeby na pieszo zaprowadzić heheh
choć mam naprawdę blisko do szkołyOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:no to co wy tym chłopom kupujecie na walentynki? spapuguje może od którejś
bo ja nie lubię na siłę dawać prezentu, wolę spontaniczność.. tak jak dzień kobiet, specjalnie te tulipany niosą.. a niech tak zwykłego innego dnia je przyniosą
puzzli mój M nie lubi układać.. nawet jakbym była na nich goła..oooo chociaż gołą to by chyba ułozył
My w ogóle nie obchodzimy, dla nas to dzień taki, jak wszystkie inne.
a my obchodzimy tak... mój maz mi kwiaty (no i naszej Oliśce oczywiście tez) a potem jakas kolacyjka
jak nie było jeszcze Oliwki to było trochę bardziej uroczyście
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:no to co wy tym chłopom kupujecie na walentynki? spapuguje może od którejś
bo ja nie lubię na siłę dawać prezentu, wolę spontaniczność.. tak jak dzień kobiet, specjalnie te tulipany niosą.. a niech tak zwykłego innego dnia je przyniosą
puzzli mój M nie lubi układać.. nawet jakbym była na nich goła..oooo chociaż gołą to by chyba ułozył
a my obchodzimy tak... mój maz mi kwiaty (no i naszej Oliśce oczywiście tez) a potem jakas kolacyjka
hej a ja znlalazłam cos takiego i sie zastanawiam
http://allegro.pl/serduszko-serce-walentynki-prezent-z-foto-hit-i2938072993.html -
Rucia wrote:Effcia28 wrote:Rucia pewnie jutro sie odbije:)a jak objawy masz jakieś owulacyjne?czy tez nie?
Ból jajnika ( zawsze prawego ) tym razem jest ból w lewym, śluz rozciągliwy, no i działam z testami. Zobaczymy co przyniesie jutro.
Tak jak mówiłam dziewczynki padam na ryj po tym odśnieżaniu, a Pani Omena w TVN mówiła, ze jutro też muszę porandkować z łopatą, więc lecę się położyć, i zbierać siły na jutrzejszy dzień.
Miłej nocy dziewczynki
AGA - Ja moge przespać cały dzień, i w nocy nie będę miała żadnych probelmów ze spaniem.
Jak to było na demotywatorach - Co cię nie zabije to cię wzmocni, a że łóżko jeszcze nikogo nie zabiło to idę się na nie położyć i się wzmocnić
Buziaki :*
Rucia mam nadzieję ze już nie pruszy u Ciebie bo sie wykończysz kochana
u mnie spokójOliwka 2006
-
Woseba wrote:Beata wrote:mauysia wrote:zosia-ktosia wrote:no to co wy tym chłopom kupujecie na walentynki? spapuguje może od którejś
hej a ja znlalazłam cos takiego i sie zastanawiam
http://allegro.pl/serduszko-serce-walentynki-prezent-z-foto-hit-i2938072993.html
fajne -
Szagga wszytskie tet testy na allegro to to samo takze nie ma znaczenia jaka aukcje wybierzesz
ja zamówiłam taki zestaw 30+5 testów ciążowych które polecała mi oczywiście Doramam nadzieje ze mi równiez przyniosą szczęście!!
p.s. dałam za nie 20 złRucia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
heh ja tez sie nawet nie przywitałam
u mnie nic nie padało tylko jakoś szaro... mglisto , ale nawet szyb nie skrobałam tylko wycieraczki wlączyłam i trochę po omacku...Blondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Szagga wszytskie tet testy na allegro to to samo takze nie ma znaczenia jaka aukcje wybierzesz
ja zamówiłam taki zestaw 30+5 testów ciążowych które polecała mi oczywiście Doramam nadzieje ze mi równiez przyniosą szczęście!!
p.s. dałam za nie 20 zł
taniocha;) -
ja też ostatnio miewałam takie dłupie i straszne sny...
ostatnio śniło mi sie ze mi wyrwali zdrową jedynkę ! opowiedziałam mezowi aon mówi że to bardzo źle.... ale mnie pocieszył przez dwa dni o niczym innym nie myslałam...Oliwka 2006
-
Blondi a Ty czesto masz tak poźno owu? zawsze masz ok 35 wzwyż cykle?
zapowiada sie ładnie będę dmuchaćBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
dziewczyny które robiły MONITORING - pomocy!
od którego dnia cyklu trzeba zaczac monitorować tzn. ile dni przed owulką zaczynaja sie pojawiać pęcherzyki? bo musze być konkretnie nastawiona bo czuje ze jak moja ginka nic nie zobaczy to powie że ovu nie będzie ;(Oliwka 2006
-
nick nieaktualny