X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra czekaj cierpliwie na testowanie!!! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no lekarka stwierdziła ze m ma niezyt żoładka..dała mu jakies leki:)i ma wypisać zwolnienie z pracy zeby odpoczywał sobie:)tylko ze ma troche temperature..jak bardziej wzrosnie to wtedy ma działac cos więcej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 12:44

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    no lekarka stwierdziła ze m ma niezyt żoładka..dała mu jakies leki:)i ma wypisać zwolnienie z pracy zeby odpoczywał sobie:)tylko ze ma troche temperature..jak bardziej wzrosnie to wtedy ma działac cos więcej:)

No to nie mały wirusik tylko nieżycik!!! Da rade napewno!!!
    chociaż chory chłop w domu to jak małe dziecko!!:-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam.
    zajrze potem ;)

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA30 to może M załapie się jeszcze na jajeczko;) robi się ciekawie...

A na styczniowych staraniach Mery pochwaliła się fasolką:)

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poddaję się!! Nie nadrobię Was!! Musiałam "trochę" popracować i co? Zasypałyście forum postami;)

Beatko,testu co dzień - ja zrobiłam ten błąd,że jak miałam cieniuśką kreskę to uznałam - jeszcze daaaleko do owu i przestałam chyba na dwa dni a potem już było za późno,to raz...dwa,że w obecnym cyklu było tak,że 1,2, 3,4 i 5 ego dnia testowania wychodziły blade krechy (raz mniej raz bardziej blade) aż tu ni z tego ni z owego (dzień po mega bladej kresce) wyszły dwie krechy i obie gube a nawet ta testowa znacznie mocniejsza :)

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    AGA30 to może M załapie się jeszcze na jajeczko;) robi się ciekawie...

A na styczniowych staraniach Mery pochwaliła się fasolką:)

Gocha już mu napisałam że jajeczko jeszcze w skorupce niech wraca i skorupkę zbiję he he!!!
    Coraz więcej fasolinek w styczniu!!:-0 Jupiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa właśnie, dziś mam dobry dzień - bo nie dość,że dużo dziś zrobiłam (z pożytecznych zajęć ;) ) to jeszcze dodzwoniłam się wreszcie do poradni endo Młodego i zapisałam nas na maj , zadzwoniłam tez do tej mojej ciotki endo i umówiłam się z nią na za 2 tyg (niestety przyjmuje Ona w moim rodzinnym miasteczku od czasu do czasu:( a tak to w Łodzi) i kazała mi zrobić tylko TSh i Prolaktynę i to między 3 a 6 dniem cyklu (prolaktynę)...swoją drogą to nie obraziłabym się,gdybym idąc do Niej,była już jednak w ciąży,hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Woseba wrote:

No to nie mały wirusik tylko nieżycik!!! Da rade napewno!!!
    chociaż chory chłop w domu to jak małe dziecko!!:-)

no niby tak:)he he chociaz mój m nie jest az tak wymagajacy jak mu sie zachoruje..na szczescie to nic groźnego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu, gratuluję bzykanka, heheh ...

Tyle pamiętam z tych wszystkich stron,które nadrobiłam

Aaa i witam Kreskę, może udostępnisz wykres?

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, też mam dziś nawał pracy! Ale na jednej z zakładek przeglądarki mam Ovufriend i raz na jakiś czas odświeżam i czytam, żeby być w miarę na bieżąco :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 12:58

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak nie ma Szefa to też tak robię...ale wiesz,jak wpada i wypada mi tu do biura to wolę nie trzymać forum na wierzchu :p

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    ja jak nie ma Szefa to też tak robię...ale wiesz,jak wpada i wypada mi tu do biura to wolę nie trzymać forum na wierzchu :p

Ale wy macie fajną pracę dziewczyny!!!:-)
    Że tak i na forum siedzieć możecie!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:

Ale wy macie fajną pracę dziewczyny!!!:-)
    Że tak i na forum siedzieć możecie!!:-)

Grunt, żeby zdążyć ze wszystkimi zadaniami.
    No i grunt, żeby szefostwo nie monitorowało odwiedzanych stron w przeglądarce :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nakryli was kiedyś szefowie że siedzicie nie tam gdzie macie siedzieć!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Mnie nigdy :)
    Do niedawna Szef nie wiedział, że na moim komputerze jest druga przeglądarka ...a na koniec dnia czyszczę historię i wszystko inne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

Mnie nigdy :)
    Do niedawna Szef nie wiedział, że na moim komputerze jest druga przeglądarka ...a na koniec dnia czyszczę historię i wszystko inne :)

Jakie bystre i cwane bestie z was hi hi hi!!:-)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja juz jestem robiłam obiadek czesciowo na jutro bo rano nie bede miala czasu;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz pootwierałam pełno zakładek z Allegro, wszedł szef i szybko podszedł do mojego biurka - tylko zdążyłam przełączyć na zakładkę z google.pl. Ale pod spodem i tak było widać te allegrowe zakładki... Ale mi było głupio!!!!! Nic nie powiedział...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja miałam juz na jutro obiadek wymyślony..i musze zmienic..bo m ma dosc drastyczna diete przez kilka dni..

‹‹ 1208 1209 1210 1211 1212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ