plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, witam z rana
My dopiero niedawno wstaliśmy,więc u nas dopiero rano
Ja teraz zmykam robić sobie śniadanko, Młody jak zwykle priorytetowo załatwiony i jest już po
Zaraz poczytam co tam u Was od wczoraj....u mnie katar trwa dalej, ale nie jest gorzej, tzn nie dochodzą nowe objawy, a tak ładnie już schodzi więc da się przeżyćDziś Szef chciał,żebym przyszła,ale po pierwsze wolę jednak nie wychodzić do poniedziałku z domu i doprowadzić się do ładu..no a poza tym,nie miałabym co z Młodym zrobić, w końcu moja mama zanim mogła by przyjechać to trochę minęłoby...zresztą jak Szefowi "pochwaliłam się", że rozłożyło mnie (nieco przykoloryzowałam
) to sam nie chciał mnie już widzieć, hehehe...jakoś muszę to przeżyć
Zmykam na śniadanko...będę niebawemgocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedruś jak czytasz to wiedz że jestem z tobą. i naprawdę cuda się zdarzają. wiem że to teraz dziwne, ale znam parę która zupełnie nie miała szans, in vitro nie pomogło więc dali spokój.. i są rodzicami.
cuda się zdarzają.Fedra, gocha04, mauysia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
wiecie co Wam powiem zmarła u nas dziewczyna 29 lat na świńską grypę zostawiła 17 miesięcznego syna o którego bardzo długo się starała (długo nie mogła zajść w ciąże-tak mi jej szkoda nie dość że młoda to zostawiła takie małe dziecko które okazuje się tez ma tego wirusa masakra! Dziśiaj sie o tym wszystkim dowiedziałam i chyba to mnie tak nastraja
olus22 lubi tę wiadomość
-
Hej
MUZARCIU KOCHANA DZIĘKUJE ZA TE WSZYSTKIE POSTYPOSTAWIŁO MNIE TO DO PIONU I JESTEM
oczywiście reszcie Dziewczyn też bardzo dziękuje
do tego prawie dwu godzinna rozmowa z moją przyjaciółką (franca jest psychologiem i pewnie zastosowała na mnie jakieś swoje sztuczki) ale powiedziała jedną rzecz: że forum działa na mnie jak lekarstwo bardzo odżyłam jak się tu zapisałam i głupota by było gdybym stad odeszła bo to mogło by na mnie źle wpłynąć
zresztą konto mam wykupione do końca roku więc jestem zmuszona tu zostać a Wy jesteście zmuszone do mojego towarzystwa
życzę Wam pięknego dnia mimo szalejącej złej pogody
ja dzisiaj troche mało tu będe bo M. w domu
KOcham Was wszystkieno a co do rodziny to chyba był mój tekst
aaaa i nie prawda że ciężarówki tu są nie mile widziane ja zawsze z wielka radością czytam o tym co dziewczyny przeżywająWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 10:13
Libra, gocha04, she, Amicizia, AGA 30, mauysia, Shagga_80, gadgeta, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Hej
MUZARCIU KOCHANA DZIĘKUJE ZA TE WSZYSTKIE POSTYPOSTAWIŁO MNIE TO DO PIONU I JESTEM
do tego prawie dwu godzinna rozmowa z moją przyjaciółką (franca jest psychologiem i pewnie zastosowała na mnie jakieś swoje sztuczki) ale powiedziała jedną rzecz: że forum działa na mnie jak lekarstwo bardzo odżyłam jak się tu zapisałam i głupota by było gdybym stad odeszła bo to mogło by na mnie źle wpłynąć
zresztą konto mam wykupione do końca roku więc jestem zmuszona tu zostać a Wy jesteście zmuszone do mojego towarzystwa
życzę Wam pięknego dnia mimo szalejącej złej pogody
ja dzisiaj troche mało tu będe bo M. w domu
KOcham Was wszystkieno a co do rodziny to chyba był mój tekst
aaaa i nie prawda że ciężarówki tu są nie mile widziane ja zawsze z wielka radością czytam o tym co dziewczyny przeżywają
bardzo się cieszę ,że jesteś:*Fedra lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Gruba...to dobrze, że ja nie jestem jej mamą...Zośka kochaną masz córcię...
Muzarcia ciebie też, by kochała.
Dzieci chyba tak kojarzą ciepłą, dobrą mamę, że jest sie do czego i w co przytulić
moja mama też jest z tych ciut większych, ale sama mam takie wrażenie, że kobiety o większych rozmiarach są bardziej ludzkie, pomocne, sympatyczne i dowcipne z dystansem do siebie.zosia-ktosia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
"a Wy jesteście zmuszone do mojego towarzystwa"
Fedra w takim towarzystwie to nie muszę być zmuszana:* widzisz na coś ta psychologia się przydała, teraz masz do kogo za darmola chodzićFedra, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Fedrunia co ja napisałam ,,,nie pamiętam;-) Dobra słoneczka to zostawiam Was w dobrym humorku....Fedra popiszemy jeszcze pewnie...papapa muszę no,,,,muszę....
dużo pisałas Kochana oj dużo
a najważniejsze ze pisałaś sama prawdę bez owijania w bawełnę bez zbędnego słodzenia
do później Dziewczynki czas pobyć troche w ramionach M.Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedruś w moim wsiowy sklepie pracowała kobitka, której mąż też miał beznadziejne wyniki nasienia, nikt nie dawał im szans na dziecko, a teraz mają dwójkę własnych. Zaszła po jakimś czasie. Bała się w ogóle mężowi powiedzieć o pierwszej ciąży, bo myślała, że posądzi ją o zdradę
Cuda się zdażają.
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:muzarcia wrote:Fedrunia co ja napisałam ,,,nie pamiętam;-) Dobra słoneczka to zostawiam Was w dobrym humorku....Fedra popiszemy jeszcze pewnie...papapa muszę no,,,,muszę....
dużo pisałas Kochana oj dużo
a najważniejsze ze pisałaś sama prawdę bez owijania w bawełnę bez zbędnego słodzenia
do później Dziewczynki czas pobyć troche w ramionach M.
ciesze sie ze jestes mam nadzieje ze przeczytałas to co ci napisałam przytulam cieFedra lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Witajcie kochane,
wybaczcie ale nie mam siły nadrabiać wiec jeśli coś waznego się wydarzyło to proszę mnie uświadomic*
ja potrzebuję troszke odpoczynku od tego wszystkiego ale napewno was nie opuszczę, nie będę tylko pisała przez jakiś czas ale na wykresy będe zaglądać
jestem skołowana tym wszystkim, bo jak widać mój organizm jest bardzo tajemniczy... ovu wyznaczylo mi ovulkę na dzień po tym jak mi gnika stwierdziła że pęcherzyk sie wchłania....hmmm i co o tym mysleć?
choć powiem wam że ja osobiście też tak obstawiałam, ale czy lekarz może sie tak pomylić? czy ja jakaś nienormalna jestem tzn. moje pęcherzyki....
no i te testy czemu ciągle negatywne? czyżbym miała za niski poziom lh którego nie wykrywają testy? (w sumie czytałam o tym że jesli kobieta ma PIK 10 godz. to testy tego nie wykryją) ale czy aby na pewno? dziś juz nic nie wiem czy ovulka była czy nie... pozostaje czekać, wyluzować , uzbroic się w cierpliwość i z wiekszym zapałem zacząc nowy cykl
też mam chyba jakieś mało wykrywalne LH w moczu, bo też ciągle minusie na teście ovu, ale chyba na wykresie tempki zaczynają mieć tendencja roznącą.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Effcia28 wrote:wiecie co Wam powiem zmarła u nas dziewczyna 29 lat na świńską grypę zostawiła 17 miesięcznego syna o którego bardzo długo się starała (długo nie mogła zajść w ciąże-tak mi jej szkoda nie dość że młoda to zostawiła takie małe dziecko które okazuje się tez ma tego wirusa masakra! Dziśiaj sie o tym wszystkim dowiedziałam i chyba to mnie tak nastraja
biedna dziewczyna swieć Boze nad jej dusza [*]i tym dzieciatkiem zeby wyzdrowiało!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 10:25
-
Muska też mi się ciągnie dzień.
Zosia zawsze tak jest, że o jakieś grosze za dużo się zarabia i dupa blada.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Witam Was wszystkie
Fedrunia ciesz sie ze wróciłas do nas
Mazurcia tak jestem zdeterminowana, ale to dlatego, że chciałabym sie wreszcie zacząc cieszyć ze staranek a nie myśleć o tym, że nie wlno, a wogóle to przez to wszytsko nie pamietam nawet kiedy ostatni raz serduszkowaliśmy bo w tym cyklu wcale, więc wiecie. nO ale głobulki wczoraj skonczyłąm wie moze na weekendzie cocs nadrobimy
ale tak bym chciałą móc się juz starać...
to miłęgo dnia zmykam bo miłąm koło południa jechać do przyjaciółki a aja jeszcze w piżamie bo wstałam godzine temu i pierwsze co to musiałam was nadrobić jedząc sniadanko