plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:eeee tam Efcia daj spokój, zaraz ci sie humor poprawi, bo weekendzik coraz bliżej.
Byłam dziś u okulisty i całe szczęście ślepa jeszcze nie jestem. Wada jest fizjologiczna i mam zakraplać 3-4 x dziennie, ale nie wiem jak ja to zrobię, bo dziś okulistka nawet powiedziała, że strasznie wrażliwa jestem jak zbliżała mi się do oka:)
a co gocha chciałaś ją podrapać czy pobić?Effcia28 lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:Effcia28 wrote:idę stąd żeby na Was nie przeszło!!!do widzenia:)
Effcia.. no proszę.. kolejna?
dajcie wy spokój z tym humorem..
weekend sie zbliża:)
no dobra już dobra:)ale pogoda taka depresyjna nie uważacie?niech już jest wiosna:))zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coś ty Zosia:) zamykałam odruchowo powiekę, jak wpuszczała krople czy światłem świesiła i finał taki, że wszysto spływało z łzami po policzkach eheh
najbardziej bałam się jak powiedział, że kroplami znieczuli, bo musi sprzętem zbadać ciśnienie, bo skoro mnie głowa często boli i jak to usłyszałam to ciśnienie krwi sie podniosło:D ale faktycznie nic nie czułam, tylko teraz szczypią mnie oczy i czuje jakby były ogromne:)
to jest straszniejsze od dentysty, bo od blokady kolana jeszcze nieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 09:39
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Effcia28 wrote:zosia-ktosia wrote:Effcia28 wrote:idę stąd żeby na Was nie przeszło!!!do widzenia:)
Effcia.. no proszę.. kolejna?
dajcie wy spokój z tym humorem..
weekend sie zbliża:)
no dobra już dobra:)ale pogoda taka depresyjna nie uważacie?niech już jest wiosna:))
dokładnie.. trochę słońca !!!
ps. dziś córka mnie rozśmieszyła w przedszkolu:
"mamo wiesz że ty wyglądzasz jak prawdziwa mama?"
a czemu?
"bo jesteś gruba i ładna a inne są chude i brzydkie i nie pasują na mamy"
się uśmiałam, dzieci są takie bezpośrednie:)gocha04, Libra, she, Effcia28, Fedra, Muska, mauysia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:
Uważać na pewno nie będę jak się uda to się uda,zajmę się czym innym..
Szkoła:)
Musiałam odpuścić ją na jakiś czas bo niuncie mam chorą..
Ale od poniedziałku znów szkoła,jak mi się nie chce dobrze,że mam tam Polki z którymi można normalnie pogadać
Jak myślicie była już u mnie owulka?
Gocha04 ja tak samo mam bzykanko w planach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 09:41
-
http://www.youtube.com/watch?v=syRcFWnJCAA
tego posłuchajcie hehe:D
a bzykanko mam dziś w planach, siostra jedzie do rodziców to chata wolna, można będzie nago biegaćzosia-ktosia, AGA 30, Muska lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyCholera ja Was muszę wszystkie do pionu poustawiać!!!!!!!!
Po weekendzie wracamy zregenerowane i uśmiechnięte, kapiszi?!
Marudzić może jedna dziennie, góra trzy, bo więcej nie uniesiemy!
Rozważać czy warto marudzić forumowo, bo do tyłka nakopię!!!!
Trzeba chyba przestać martwić się "pierdołkami".
Która ma jaki poważny problem?
Pati, miasto w jakim mieszkasz i zawód m. -szukamy mu pracy hehe ( jak znajdziemy wolną chwilę) razem przekopiemy internet i damy cynka jak chcesz....tak jak potrafimy szukać info na temat jajkowania i bzykania podczas pełni tak możemy zmobilizować siły i na to!
Jak znajdę chwilę to poszukam ale muszę wiedzieć czego szukać...napisz jak co na priv....ja akurat mogę dziennie 30 min poświęcić na tego typu zadanie...
Dalej...kto jeszcze?
Ja też obiecuję pisać i myśleć co piszę!
1.Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Zośka ale czad! kupa śmiechu z tych naszych dzieciaków heheh
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Wróciłam, wyjazd przełożony, na chwilę...Rucia ja rozumiem ale zrozumieć trzeba też nas....powiem, że oddech tak ale traktowanie nas jak współprzyczynę nie zachodzenia i złego nastroju, to już za dużo...nas
"forumowiczki" ogólnie...tak się składa, że jedne mają silniejszą psychikę a inne słabszą...jedne załamują pico problemo a inne ich nie roztrząsają...
Jest cieżko każdej, pati ma kłopoty, bo małż pracę stracił, Rucia , bo jest chwilowo podłamana...ale czy gdy zostaną same to te problemy się rozwiążą?
Ale Wy wiecie same co dla Was najlepsze i wydaje mi się, że ładniej byłoby się pożegnać, wyjaśnić, nam będzie łatwiej zrozumieć i nie poczujemy się winne Waszej sytuacji... Wam będzie łatwiej wrócić z podniesioną głową...
Ja osobiście już ani słowa na ten temat nie powiem, napiszę, po prostu będę od czasu do czasu...
Rucia co do tego jak teraz się czujesz to rozumiem ale tego posta wieczornego odebrałam jak odebrałam...lakoniczny był dosyć...
Mam do Was prośbę...zapomnijcie o moich rozważaniach...nie było tematu...jestem zmęczona i chcę starego forum...tego bezpretensjonalnego stylu...tak było dobrze...
Jejku Muzarciu źle to wszystko odebrałaś. Nam potrzebny jest chyba taka chwila na pogodzenie się z kolejną porażką, załapanie lekkiego oddechu i zaraz wrócimy ! Przecież za nic was nie winię, a na pewno za to, ze nie mogę zajść w ciążę. Cieszę się niezmiernie że wam się udało, jestem mega szczęśliwa, na prawdę !!
Ku**a ale mnie brzuch bolimuzarcia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:cześć
ja się witam i znikam...
przez jakiś czas nie będę zaglądać na forum i wykreślcie mnie z tabelki jeśli możecie (bo ja nie wiem gdzie ona jest)...
życzę Wszystkim spełnienia marzeń o fasolkach i nie tylko
p.s. co do moich egzaminów to na razie wszystko zlaiczone
witam Cie Fedra miała brac sie za gotowanie ale zaczełam czytać twój pamietnik mysle ze sie nie gniewasz jak zaczełam czytac to musiałam skończyćtak mnie wciągnał .chce zebys wiedziała ze strasznie sie wzruszyłam twoją historia jest mi bardzo przykro i wiesz mi jestem z Tobą chodz nie znamy sie dobrze to wiedz ze mozesz na mnie liczyc !!mam nadzieje ze wasz los odmieni sie i to 180 stopniach !! mocno cie przytulam i sciskam z całego serca !!! jak bedziesz chciała pogadac to wal!!! chetnie cie wysłucham Pozdrawiam !! Ola
(aha pisze tu bo nie wiedziałam jak w pamietniku mam dodac komentarz )
Fedra lubi tę wiadomość
-
Efcia lekarka powiedziała, że wszystko ok, ale wyników nie mam, bo to ona tymi swoimi przyżądami na miejscu sprawdza. Zagląda w oko przez jakieś lupy i strasznie rażące światło. Ale dobrze, że jest ok.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualny
-
hej, hej - witam się i ja. Wpadłam na chwilę, bo na dzisiaj mam dużo planów
ostatni dzień zwolnienia lekarskiego więc muszę się zrelaksować
A zaplanowałam - zakupy, ogarnięcie mieszkania (bez czyszczenia łazienki - bo całą robotę związaną z chemią przejął na siebie w 110% mój mąż), zrobię obiad (zapiekanka ryżowo-kurczakowo-pieczarkowa z serem), pranie...
No niezły relaks sobie na dzisiaj zgotowałam
ściskam Was wszystkie, przytulam załamane - głowa do góry, jak tylko wyjdzie słońce to na pewno spojrzycie na wszystko pozytywniej.
A propos tekstów dzieci - ostatnio czytałam jak dzieci wypowiadały się o babciach i dziadkach. Mój ulubiony cytat: "Moja babcia nie jest stara, jest taka dopiero wpadająca w starą"zosia-ktosia, Effcia28, gocha04, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Efcia lekarka powiedziała, że wszystko ok, ale wyników nie mam, bo to ona tymi swoimi przyżądami na miejscu sprawdza. Zagląda w oko przez jakieś lupy i strasznie rażące światło. Ale dobrze, że jest ok.
najważniejszę ,ze wszystko wporządku:)gocha04 lubi tę wiadomość