plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra dobrze ze jesteś! Bo Ty to na wszystkim się znasz:-)) Mianowicie nigdy się nie zastanawiałam jaka powinna być konsystencja spermy?? Bo zauwazylam ze czasem jest prawie przezroczysta a czasem jak balsam do ciala??? Czy po wyglądzie spermy można ocenic czy jest ok??
Pozdrawiam -
A ja Wam powiem, a pro po alkoholu to ja W OGÓLE nie piję...
Po prostu nie podchodzi mi, jak raz kiedyś mój M. da mi spróbować - jak tylko poczuje smak w usta to mi twarz wykrzywia w drugą stronę
Więc się nie tykam wcale.
Wolę soczki np. bananowy czy porzeczkowy;) -
nick nieaktualnyEavonne wrote:Libra dobrze ze jesteś! Bo Ty to na wszystkim się znasz:-)) Mianowicie nigdy się nie zastanawiałam jaka powinna być konsystencja spermy?? Bo zauwazylam ze czasem jest prawie przezroczysta a czasem jak balsam do ciala??? Czy po wyglądzie spermy można ocenic czy jest ok??
Pozdrawiam
tu mnie zastrzeliłaś;P nie mam pojęcia! ale też zauważyłam taką różnicę... ale nie mam pojęcia od czego to zależy -
nick nieaktualnySandraa wrote:A ja Wam powiem, a pro po alkoholu to ja W OGÓLE nie piję...
Po prostu nie podchodzi mi, jak raz kiedyś mój M. da mi spróbować - jak tylko poczuje smak w usta to mi twarz wykrzywia w drugą stronę
Więc się nie tykam wcale.
Wolę soczki np. bananowy czy porzeczkowy;)
ja pije troszkę winka czerwonego na wzrost endometrium:)
ogólnie to bardzo rzadko piję cokolwiek... mam tak samo - odrzuca mnie... jeszcze w wakacje przy grillu to skuszę się na jakieś niskoprocentowe piwko, albo jakieś smakowe