plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
WITAJCIE
SZczęśliwych walentynek!!!
p.s. my już dostałyśmy róże z samego rana..
moja z napisem I < 3 you
a Oliwki Kocham Cię
.... miła podudkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 07:36
mauysia, Muska, Rucia, she, Libra, Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Gosia, Ami, spoko jestem pozywtywnie nastawiona naprawde, mam nadzieję ze tego cyklu nie zmarnuje*
tylko szkoda ze do uvulki musze czekać az 3 tygodnie, ale dam radę choć napewno będą chwile zwątpienia
gocha04, Amicizia, Nina82 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Gosia, Ami, spoko jestem pozywtywnie nastawiona naprawde, mam nadzieję ze tego cyklu nie zmarnuje*
tylko szkoda ze do uvulki musze czekać az 3 tygodnie, ale dam radę choć napewno będą chwile zwątpienia
Będę trzymać za Ciebie kciuki. Zaczynam uważać że mam magiczne moce, także na pewno zadziałają
Jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona. Uda się każdej, tylko swoje trzeba odczekać, a wszystko po to żeby potem bardizej docenić
Beata, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Beata wrote:Gosia, Ami, spoko jestem pozywtywnie nastawiona naprawde, mam nadzieję ze tego cyklu nie zmarnuje*
Będę trzymać za Ciebie kciuki. Zaczynam uważać że mam magiczne moce, także na pewno zadziałają
Jakoś tak pozytywnie jestem nastawiona. Uda się każdej, tylko swoje trzeba odczekać, a wszystko po to żeby potem bardizej docenić
Dzięki Musia
naprawdę masz magiczne moce? to co sie dopiero teraz chwalisz?
dawaj kochana mi to porządną porcje
tak tez zawsze powtarzam ze swoje trzeba odczekać, żeby docenić....tylko wydawało mi się ze już wystarczyOliwka 2006
-
mauysia wrote:she wrote:hej, hej
O matko z córką! przeczytałam Wasze opowieści o porodach... I to co zapamiętałam to:
próżnociąg aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! co to? kojarzy się z odkurzaczem
29 godzin
widok rozprutego brzucha odbijający się w lampie
smród szpitala
płacz i prośby, żeby uśpili
wkłuwanie się w kręgosłup 6 razy
to chyba tylejejku, jak ja się chcę obudzić i już być po porodzie i mieć swoją Kruszynkę w ramionach
będę chyba na porodówce jedyną matką-prawie emerytką (36 lat) i chyba będę najbardziej zdziwiona ze wszystkich; boje się że będę się drzeć jak nienormalna...
She, próżnociąg to urządzonko działające jak przetykacz gumowy do rurtylko bardziej zaawansowany
Skrócił mi poród (mój łącznie trwał 6 godzin od pierwszych skurczów w domu), więc był on dla mnie błogosławieństwem
Dzieki Mauyus
I powodzenia na dzisiejszej wizycie u ginaLibra, mauysia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:Mayuś pod warunkiem że chuchniesz od czasu do czasu
i wyślesz jakies fluidki
To się rozumie samo przez się
no no ja myslę że nie zapomnisz zaglądac na nasze wykresy
wiesz możecie się smiać ale ja naprawdę wierzę ze cieżarne mają pewną mocgocha04 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDLA WAS Z DEDYKACJĄ...jak w pracy nie macie możliwości to odsłuchajcie w domu
http://youtu.be/eeHxd429Zmc
> to dla mnie najpiękniejszy utwór o miłości...wiecie dlaczego
Pewnie znacie ale k woli przypomnienia;-) buziam i życzę Wam niekończącej się takiej właśnie miłości;-)
Nie patrzcie na grafikę, bo niekiedy jest w moim odczuciu nie na miejscu ale chodzi mi o muzę...Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:Witaj Librus
Tobie kochana podwójnego owocu*
podwójnego owocu? masz na myśli bliźnięta? bardzo poproszę
tak tak oczywiście kochana, o ile sie nie mysleo bardzo byś chciała, wiec z całego serducha Ci życzę
p.s. ja za pierwszym razem bardzo chciałam, ale sie nie udałoOliwka 2006
-
Witaj Mazurciu
co to za muza bo w pracy nie odsłucham alem ciekawa, napewno jak tylko polece do domu to właczam, lubie przemyslane głębokie teksty o miłości
p.s. dla mnie zawsze pozostaniesz Mazurcią, dopiero dziś w poście Ami doczytałam ze jest inaczej... heheh ale oczy można oszukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 08:07
Amicizia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny