plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 ta była moja gin to chyba się pomyliła z powołaniem mam wrażenie ,że jej się znudziło oglądanie krocza to teraz wzięła się za tarczycę bo oglada tylko wyniki tyle co ja narobiłam badań na tsh i ft4 to nigdy w zyciu co przez te 7 miesięcy co do niej chodziłam !!!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
HEJ dziewczyny zaraz idę was ponadrabiać
tylko poracie mi kochane jak mam zaznaczyć dzisiejszą tempkę, wiem że temat był wałkowany, ale nadal nie mam pewności
a rozbieżnosć jest dość spora
a mianowice, obudziłam sie o 5.00 zmierzyłam tempkę i była 36.25 ....czyli strasznie nisko...zawsze mierze o 6.30 wiec leżałam 1.5 można powiedziec ze była to drzemka i z ciekawości jak już otworzyłam oczy na dobre o 6.30 znów zmierzyłam i było juz 36.47 czyli jak na moje oko bardzo duża różnica w ciągu 1.5 godziny i to lezenia prawda?
którą powinnam uznać za prawidłową?Dodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:HEJ dziewczyny zaraz idę was ponadrabiać
tylko poracie mi kochane jak mam zaznaczyć dzisiejszą tempkę, wiem że temat był wałkowany, ale nadal nie mam pewności
a rozbieżnosć jest dość spora
a mianowice, obudziłam sie o 5.00 zmierzyłam tempkę i była 36.25 ....czyli strasznie nisko...zawsze mierze o 6.30 wiec leżałam 1.5 można powiedziec ze była to drzemka i z ciekawości jak już otworzyłam oczy na dobre o 6.30 znów zmierzyłam i było juz 36.47 czyli jak na moje oko bardzo duża różnica w ciągu 1.5 godziny i to lezenia prawda?
którą powinnam uznać za prawidłową?
Ja bym wzięła pod uwagę tą z 6:30.Beata lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:No to dziewczynki szykować nóżki na kopniaki dla Beatki!!!
co to za limity dajesz sobie Beatka!!
kopniaki za to że nadal będę próbowała się strać.....heheh
bo tak jak napisałam jesli do tego czasu sie nie uda to na 100% vodpuszczam i basta tak musi być!
choć po cichu wierzę że nie będziecie mnie musiały okopywać :p
Aga słusznie zaproponowała - będziemy dawać Ci kopniaki za poddawanie się bez walki! Co to za teoria, że "jak do czerwca się nie uda, to znak, że nie jest mi dane być mamą"?
Proszę o dokument, na którym zostało to ustalone na piśmie, z załącznikami, w którym znajdują się wyniki badań, wieloletnich dochodzeń naukowych i inne podstawy do wyznaczenia sobie tego a nie innego terminu poddania się".
Innych argumentów nie przyjmuję
Owszem, co innego powiedzieć, że np. "już nie chcę się z tymi staraniami użerać, co ma być, to będzie", a wysuwanie tezy, że "jak do terminu XX się nie uda, to znak że się nie nadaję."
I tyle
nie Mayuś nie dokońca mnie zrozumiałaś własnie o to mi chodziło ze szkoda energi na zamartwianie się tymi ciągłymi staraniami i stresami od ovulki do @ i tak wkoło, bo na tym cierpimy wszyscy i niestety tez mniej czasu poświęcam Oliwce przez to napiecie mysląc ż ejak bę ew końcu w ciązy to bęę miała czas jej to wynagrodzić...
błedne koło, więc to nie jest tak że mówię że jak nie zajde do czerwca to się nie nadaję tylko poo prostu tak będzie lepiej dla nas wszystkich włąsnie z powodu stresu jaki towarzyszy temu, a przeciez wiecie doskonale z eto nie jest tak że obserwuję się kilka cykli i mam dośc... to wszystko trwa znacznie dłużej wiec dla zdrowia psychicznego calej mojej rodziny racjonalnie postanowiłam że od lipca daje kompletny spokój staraniom i zajmuję sie na maksa uszczęśliwianiem mojej rodziny
i o to Was tylko proszę abyście mnie wsparły w tym postanowieniu i dały kopa jesli w lipcu przyjdzi emi nagle do głowy dalej marudzićmauysia, Nina82 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ale nadrabiania ... :0
nie wychodzić nie wychodziłam ja sie prawie wcale nie ruszałam, tylko czasem z boku na bok się pokreciłam no i mąz się trochę poprzytulał...Oliwka 2006
-
Fedra wrote:Beata wrote:Fedra wrote:Beata wrote:Fedra wrote:Becia rozumiem że dajesz sobie czas ale też powinnaś obrać jakiś plan taki jak Libra że jeśli się nie uda do jakiegoś czasu to coś trzeba robić dalej moze jakieś badania moze drożność może laparo może wrogość śluzu może przebadać męża...
czasami do czekania na cud trzeba dodać odbobine pomocy medycznej
no niby tak kochana masz racje ale skoro niby wszystko jest ok? to po co na siłe kombinowac? można przedobrzyc....
ale sama napisałaś "niby wszystko w pożądku" czyli jednak nie wszystkie badania były wykonane???
Fedruś no napewno nie wszystkie ... ale hormony badam na okrągło...
pytalam ją o rezerwę to powiedziała że te badania które robię wykluczają to aby było coś nie tak..
no wiec co bym jeszcze mogła zrobić jakąś drożnosć? ale czy to jest sens bez zadnych wskazań?
sorki ale nie wiem do jakiego Ty gina chodzisz ja mam wszystkie hormony w pożądku a jednak rezerwe mam niziutką...
wskazaniem do drożności jest np. to że nie zaciażasz i to jest wskazanie wystrczające...
a twój facet się badał robił badanie nasienia posiew był u urologa?
hmmm no nie wiem powiedziała mi że już samo fsh może świadczyć o tym ż ejest problem z rezerwą... i jak szukałam wtedy na ten temat info w necie to sie to potwierdziło...
no nie wiem a co do drożności to moze być tak że są drożne a nagle zrobią sie nie drożne?
nie mąz nic nie badał ponieważ to u mnie był problem i najpier wzięliśmy sie za mnie.... jakos nawet przez mysl nam nie przeszło że to z jego nasieniem mogłoby byc coś nie tak... tym bardziej tak jak pisałam moje diagnozowanie można powiedziec nic mnie nie kosztuje a badanie nasienia u nas tylko w warszawie...Oliwka 2006
-
mauysia wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:o taki wózek sobie kupię he he jak już w ciązy bede
http://tablica.pl/oferta/zabytkowy-wozek-z-lat-80-ID1cEt9.html#e80acb2a8c;r:;s
heheh a nie masz gdzies na strychu po sobie?
No nie mam !~!!Ale bomba taki wózek!!!
Ale by ludzie gadali że nie stać mnie na nowy he he eh!!
No nie mów, że byś się tym przejmowała
Ja do synka miałam używany z Allegro, dość daleko odbiegający od obecnych wózkowych kanonów pięknaNawet nie wiem, czy byłam wytykana palcami, bo mnie to nie interesowało
Ważne żeby miało 4 kółka i było funkcjonalne!
dokładnie Mayuś a co! ja tam tez nie zamierzam zadnego wóżka kupowac wyciągam wózek po Oliwcejakby co oczywiście ...
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczęta!!!!
Jak tam czwartkowy poranek u was!!!
Bo mi wykres szary się zrobił normalnie jak za oknem ponury bo abonament się z kończył !!! Ale najważniejsze że tempka poszła lekko w górę znowu!!
Wiecie co jak się w tym cyklu nic nie wykluje to chyba i ja bedę potrzebowała urlopu od forum!!!\
Librka widzę ze jednak ten @ przylazł do ciebie!!Libra, Dodi, ann2224 lubią tę wiadomość