plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczerwiec05 wrote:Witam,
Moj problem z zajsciem w ciaze juz rozwiazany. wczoraj byłam w klinice niepłodnosci i lekarz stwierdził ze tsh mam za wysokie i nadżerke!!! zdziwił sie czemu lekarz u którego byłam wczesniej to zignorował. Widział jak strasznie zalezy mi na tym zeby zostac mama i postanowił przepisac mi pregnyl na zwiekszenie szans. Moje jajeczko rosnie znakomicie w ksiązkowy sposób. W piatek dostane zastrzyk mam nadzieje ze sie uda...
Czytałam ze dziewczynom po pregnylu zazwyczaj udawało sie zajsc w ciaze a wiec trzymajcie kciuki !!!
jejku, super pozytywne wieści:)
trzymam kciuki:) -
nick nieaktualnyWosebka wrote:a ja 8 marca juz będe po @ wiec bede mogła poświetować z m hi hi:)a wogóle to z pracy nam robia babski wieczór:)normalnie w szoku jestem:)bedzie kolacja i kręgle:)i jeszcze do tego dzień wolny od pracy:)jak zawsze:)oczywiscie płatny:)
a ja - teoretycznie - 8 marca powinnam mieć owulkęwięc m powiedział, że postara się mnie w tym podwójnym święcie zapłodnić
hehehe... może mus ie uda:) to byłby najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam/dostalibyśmy(bo 10.03. - dzień mężczyzn:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 09:07
Wosebka, Blondi22, Dodi, AGA 30, Muska, Beata, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Wosebka wrote:a ja 8 marca juz będe po @ wiec bede mogła poświetować z m hi hi:)a wogóle to z pracy nam robia babski wieczór:)normalnie w szoku jestem:)bedzie kolacja i kręgle:)i jeszcze do tego dzień wolny od pracy:)jak zawsze:)oczywiscie płatny:)
a ja - teoretycznie - 8 marca powinnam mieć owulkęwięc m powiedział, że postara się mnie w tym podwójnym święcie zapłodnić
hehehe... może mus ie uda:) to byłby najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam/dostalibyśmy(bo 10.08. - dzień mężczyzn:)
mój m tak bardzo chiał we walentynki sie postarać bo wtedy były płodne..ze tak sie biedny zestresował ze nic z tego nie wyszło:( -
Libra wrote:czerwiec05 wrote:Witam,
Moj problem z zajsciem w ciaze juz rozwiazany. wczoraj byłam w klinice niepłodnosci i lekarz stwierdził ze tsh mam za wysokie i nadżerke!!! zdziwił sie czemu lekarz u którego byłam wczesniej to zignorował. Widział jak strasznie zalezy mi na tym zeby zostac mama i postanowił przepisac mi pregnyl na zwiekszenie szans. Moje jajeczko rosnie znakomicie w ksiązkowy sposób. W piatek dostane zastrzyk mam nadzieje ze sie uda...
Czytałam ze dziewczynom po pregnylu zazwyczaj udawało sie zajsc w ciaze a wiec trzymajcie kciuki !!!
trzymam kciuki:)
ja tez trzymam kciukiWosebka lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Libra wrote:czerwiec05 wrote:Witam,
trzymam kciuki:)
ja tez trzymam kciuki
i ja sie dołączam:) -
Hej dziewczynki
Czerwiec a zbiłaś czymś to tsh czy od razu pregnyl? Bo ja z za wysokim tsh bym nie ryzykowała...
Jeeezu ileż ja się dzisiaj mogłam w szpitalu naczekać. Pojechałam po durne skierowania na badania i czekałam półtorej h na mojego ginkaMyślałam, ze od razu tam wezmę i urodze na tych krzesłach ;P
Dodi lubi tę wiadomość
-
JESZCZE TYLKO PARE STRON...
Plemniczko ciesze sie że badanie wykazało że wszytsko ok
Blondi życzę aby przeczucia sie sprawdziłypomimo pokręconego cyklu
Nina super że Ci powiadziała że wszystko ok uspokoiła Cię teraz czekamy razem z toba do wizyty
Libruś Tobie mam nadzije uda sie zrobić prezent imieninowyLibra, AGA 30, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Wosebka wrote:hej beti:)kochana jeszcze gorzej dzis:(chyba zem sie wczoraj doprawiła wyprawą na ten mecz...ale nie dam sie chorobie he he:)wogóle mdli mnie też ..a mam pusty żołądek..chyba zjem jabłuszko:)
Kochana *) jak Cie mdli to nie jedz jabłka coś Ty! lepiej jaką suchą bułk e nawetOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Wosebka wrote:hej beti:)kochana jeszcze gorzej dzis:(chyba zem sie wczoraj doprawiła wyprawą na ten mecz...ale nie dam sie chorobie he he:)wogóle mdli mnie też ..a mam pusty żołądek..chyba zjem jabłuszko:)
Kochana *) jak Cie mdli to nie jedz jabłka coś Ty! lepiej jaką suchą bułk e nawet
beti zjadłam i jest ok:)aha powiedz mi ten tusz juz zamawialas u tej babki?jak kasa dojdzie to długo sie czeka na przesyłke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 09:28
Beata lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Beatko ni niestety wszystko zjedzone!!!
No to albo będę miała ładny prezent na dzień Kobiet albo gości zamiast prezentu he he he!!!
Ja 8 Marca miałabym chyba już 8 rocznice ślubu jakbym się nie rozwiodła ale ten czas leci!!
hmmmm a takiego smaka miałam
kochan bdzie prezent musi być!!!AGA 30, mala29_ lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Wosebko kochana impreza super, kręgle nie są takie straszne te ztylko raz grałam ale było fajnie
mam nadziję że wcale nie będzie po ptokach u Ciebie !Wosebka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra wrote:Muska wrote:Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..X……30lat……….FASOLINKA…………………(19.10.2013)
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat.......OCZEKUJE NA POTW…..małopolskie
Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
Woseba…………..14....24lata……...02.03…………….podkarpackie
Dodi ......................4.....29lat...........03.03..................śląskie
kopciuszek126.....15....29lat............03.03..................łódzkie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia i Wosebka -> widzicie ze my teraz następne w kolejce po fasolke stoimy? No to bądźmy dobrej myśli
Na dodatek okaże się wszystko w ten weekend
Rutke też @ nawiedziła:(... pisała o tym z rana...
Fedra nie miała jeszcze czasu nadrobić
Ja tez nie zauważyłam
Ech... -
Libra wrote:Wosebka wrote:a ja 8 marca juz będe po @ wiec bede mogła poświetować z m hi hi:)a wogóle to z pracy nam robia babski wieczór:)normalnie w szoku jestem:)bedzie kolacja i kręgle:)i jeszcze do tego dzień wolny od pracy:)jak zawsze:)oczywiscie płatny:)
hehehe... może mus ie uda:) to byłby najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam/dostalibyśmy(bo 10.03. - dzień mężczyzn:)
hehe kochana oczywiście z całego serducha Ci tego zycze!!! i sobie i też bo tez moje podwójne
choć ja już czekałam na prezent urodzinowy i sie nie doczekałam to moze chociaż teraz...Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
witam ładnie
wlasnie udalo mi sie zjeść śniadanie, ale zrobienie go to było mega wyzwanie, bo tak mi się w głowie kręciło, że szok, mam ambitny plan pójść dziś na basen, żeby nie mysleć o tej jutrzejszej becie, więc będę się zbierać bo chce iść teraz rano, troszkę sobie poćwicze i popływam, bo mam ten moj karnet a wtym tygodniu jeszcze na niczym nie była, a w wodzie czuje się bardzo dobrze, wiec moze troszkę tam odpoczeod tych wszystkich dolegliwości
plemniczka super ze u ciebei wszytsko ok i ze to nie torbiel
i juz nie pamietam co chcialam wam napisac
po prostu milego dnia
AGA 30, Dodi, BellaRosa, Muska, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość