plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga 30 no właśnie też to samo pisałam tobie co te nowe gwiazdy powiedzą nam !!!! tomnie ciekawi bo ta moja była mnie fajnym tekstem raz przywitała'' niech się pani napatrzy na dziecko i do dzieła '' bo tam był mały bobas taki fajny pulpet ,a ja tak na nia patrzę i myslę od patrzenia to ja w ciażę nie zajdę i od tego tekstu zaczełam szukać nowego gin czyli 7 miesiecy stracone teraz wyszło
-
Ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!! nie poddamy się AGA 30 !!! ja mam plan ,że jak zajdę w ciązę to jej napisze e-maila ,że się napatrzyłam i se zaszłam !!!! hihihihih
AGA 30, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga 30 no właśnie też to samo pisałam tobie co te nowe gwiazdy powiedzą nam !!!! tomnie ciekawi bo ta moja była mnie fajnym tekstem raz przywitała'' niech się pani napatrzy na dziecko i do dzieła '' bo tam był mały bobas taki fajny pulpet ,a ja tak na nia patrzę i myslę od patrzenia to ja w ciażę nie zajdę i od tego tekstu zaczełam szukać nowego gin czyli 7 miesiecy stracone teraz wyszło
No to twój gin bije mojego naprawdę!! NApatrz się i w ciążę zajdziesz tego nie słyszałam!!! Słyszałam nie patrz się bo się zapatrzysz he he i ciąża będzie!! -
nick nieaktualny
-
Witam, ciąża coraz bardziej się daje we znaki, i siedzenie przed laptopem mi bardzo szkodzi wiec za pewnie przez jakiś czas będę dość rzadko, o ile na tym nadrabianie watku z poradami nie jest trudne to czuje ze na plemnniczce bedzie konieczne streszczenie
wiec jak ktos bylby chetny to poprsze na priv
jutro zaczynam wyczekaną rehabilitacje i nie wiem jak ja na nią dotre, bo jazdka mpk to koszmar dla mnie, a poza tym nie wiem czy sie nie okaze ze jednak nic z tego, to mam jakies lasery i prądy a jestem w ciąży
ogólnie zaliczyłam dziś pierwszy raz bliskie spotkanie z wc, w sumie to nawet mi ulżyło, ale widze, że robi się coraz ciekawiej
dobrej nocki i pozdrawiam wszystkie cieplo i chucham na was
Kaja, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Witam, ciąża coraz bardziej się daje we znaki, i siedzenie przed laptopem mi bardzo szkodzi wiec za pewnie przez jakiś czas będę dość rzadko, o ile na tym nadrabianie watku z poradami nie jest trudne to czuje ze na plemnniczce bedzie konieczne streszczenie
wiec jak ktos bylby chetny to poprsze na priv
jutro zaczynam wyczekaną rehabilitacje i nie wiem jak ja na nią dotre, bo jazdka mpk to koszmar dla mnie, a poza tym nie wiem czy sie nie okaze ze jednak nic z tego, to mam jakies lasery i prądy a jestem w ciąży
ogólnie zaliczyłam dziś pierwszy raz bliskie spotkanie z wc, w sumie to nawet mi ulżyło, ale widze, że robi się coraz ciekawiej
dobrej nocki i pozdrawiam wszystkie cieplo i chucham na was
Ami zadzwoń rano tam gdzie masz rehabilitacje !! Nie wiem na co masz te zabiegi ale z tego co wiem laser i elektromagnes i jeszcze coś w ciąży apsolutnie jest zabroniony a szkoda twojej męczarni żeby jechać!!Amicizia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!!!! nie poddamy się AGA 30 !!! ja mam plan ,że jak zajdę w ciązę to jej napisze e-maila ,że się napatrzyłam i se zaszłam !!!! hihihihih
Kaja ja obiecałam sobie że renomę wyrobię mojemu byłemu ginowi!! A o nim pisałam na innym forum z dziewczynami i radziły mi uciekać od niego!! A takie fora komentarze i opinie swoje robi he he!!Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga 30 ma rację też mi sie wydaje ,że te twoje zabiegi eliminują cię bo jestes w ciąży !!!!szkoda twojej drogi
A wiem to dobrze bo ostatnio sama chodziłam !!!! nie wszystkie ale laser na bank i elektromagnes prądy tens raczej nie szkodliwe są ale zalerzy na jaką część ciała:-)Kaja lubi tę wiadomość
-
Aga 30 ja teraz jestem u gina ,który ją uczył hehehe wiesz trochę po niej pojechałam ,ale zobaczymy chłop w szpitalu praktykuje i powiedziałam mu ,że mam nadzieję ,że nie skończę jak ostatnio na patrzeniu na ciecko i od tego zajdę w ciażę !!!!
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga 30 ja teraz jestem u gina ,który ją uczył hehehe wiesz trochę po niej pojechałam ,ale zobaczymy chłop w szpitalu praktykuje i powiedziałam mu ,że mam nadzieję ,że nie skończę jak ostatnio na patrzeniu na ciecko i od tego zajdę w ciażę !!!!
Kajka w końcu bedziemy miały te mdłości dolegliwości i inne!!!
Przyjdzie na to czas!! Ja do 30 brałam na luzie sobie to robienie potomka poszłam do lekarza niby ok wieć seksik bez i czekałam!!!
Ale teraz 31 za pare miesięcy więc nistety trzeba zacząć intensywnie staranka i chwilami mi odbija ale może przez to Clo i dupka w końcu to hormony i nerwy dochodzą z miesiąca na miesiąc !!!
Ale damy radę obiecałam dać sobie na wstrzymanie i do dzieła na spokojnie pózniej !!!Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:AGA 30 ja biorę dostinex 1/4 tab na tydzień na zbicie i wiem ,że jest droga bo czuje po kieszeni taka mała tab koszt nawet do 50 zł u nas w aptekach
a progesteron mam w normie i wiem ,że dostinex tak jak napisałam raz w tyg ja biorę w piątki tak mi wygodnie -
AGA 30 no to ja w tym roku 33 kończę i co ja mam powiedziec
starość nie radość ,a tu nic cisza na choryzoncie mój kuzyn wpadł w dniu nocy poślubnej po śwince w wieku 26 lat ,a teraz cieszy się już w tym roku 2 letnia córką wiec chyba nic straconego !!!
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Kaja wrote:AGA 30 ja biorę dostinex 1/4 tab na tydzień na zbicie i wiem ,że jest droga bo czuje po kieszeni taka mała tab koszt nawet do 50 zł u nas w aptekach
a progesteron mam w normie i wiem ,że dostinex tak jak napisałam raz w tyg ja biorę w piątki tak mi wygodnie
O matko aż tyle to kosztyje!!!zwariowali ci ludzię!!! Do NFZ pisałam czy są szanse na refundowana IUI to do tej pory nie odpisali!!
To mnie zmartwiłaś tą ceną