plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiłej niedzieli i ja życzę...lecę przygotowywać posiłki na dziś...ale miałam dziś sen...ech...jakiś taki zagadkowy, rozmawiałam z lekarzami kilkoma dobrze mi znanymi z Kliniki, oni konsultowali moje hormony, ale i Dominika prześwietlali, na koniec pani doktor , nasza ulubiona powiedziała, że on i tak jest szykowany do wkłucia centralnego ale po co to nie wiem...zagadka,,,wielka zagadka, tylko wiem, że macała mi żyłki na nogach i nic się nie dowiedziałam, ani, że odstawić dianę ani czy ją brać...ech i wyszły te moje wewnętrzne konflikty...brać czy nie brać oto jest pytanie...
-
Ja również witam się serdecznie
My już po śniadanku, ale dzisiaj czuję się dalej jakoś tak niewyraźnie
Miłego dzionka Wam życzę
2 kreski no faktycznie tempka poleciała na łeb i szyję
Kaja gdzie tam Tobie jeszcze do @ -
Libra wrote:Fedra wrote:Hej Dziewczynki
i ja się Witam i idę robić mojemu M. jajeczniczkę na boczusiu na śniadanko
p.s. w końcu czuje się dużo lepiej
hehehe... widzę, że mamy to samo na śniadanko;)
no ja też juz po śniadanku maz wybył na basen to ja mogę trochę przy kompie posiedzieć a potem za obiad trzeba się brać ehhh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedrunia jesteś? Ja właśnie po śniadaniu...objadłam się ale to podobno najważniejszy posiłek dnia...zaczęliśmy dzień jak Rosjanie od leczo...takiego szybkiego : kiełb.,papryka, cebulka i sos pomidor. dlatego, że nie wiem co nam do głowy strzeli i może gdzieś wyjedziemy za porożem?
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra czesć mój ucieka za kilka godzin do pracy i cała niedziela sama
nie no mój już sobie odpuścił pracowanie w weekendy na szczęscie ale za to teraz dużo się w domu uczy więc tak jakby też jestem samaLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Fedrunia jesteś? Ja właśnie po śniadaniu...objadłam się ale to podobno najważniejszy posiłek dnia...zaczęliśmy dzień jak Rosjanie od leczo...takiego szybkiego : kiełb.,papryka, cebulka i sos pomidor. dlatego, że nie wiem co nam do głowy strzeli i może gdzieś wyjedziemy za porożem?
he he he jestem Muzarciu
ja właśnie na obiad gulasz będe robić
bo też nie wiem co mój na dzisiaj wymyśli17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra on niestety nie może odpuścić bo on pracuję 3 zmianowo ,a ma jeszcze ludzi pod sobą wieć musi być zawsze !!
chyba ,ze urlop ,ale mnie ta moja temp wkurza bo ani w dół ,ani w górę nie idzie stoi jak taka uparta wariatka !!!
-
Kaja wrote:Fedra on niestety nie może odpuścić bo on pracuję 3 zmianowo ,a ma jeszcze ludzi pod sobą wieć musi być zawsze !!
chyba ,ze urlop ,ale mnie ta moja temp wkurza bo ani w dół ,ani w górę nie idzie stoi jak taka uparta wariatka !!!
No powiem Ci że ja bym na Twoim miejscu zbadała sobie progesteron bo ta Twoja temp faktycznie jakby chciała a nie mogła
no mój naszczęscie nie pracuje 3 zmianowo ale to na pewno inna branża chociaż ma ludzi równeiż pod sobą na szczęście nie pracują w weekendy chociaż kiedyś często w domu pracował zdalnie bo terminy goniły a teraz wrzucił na luz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Oj a ja sie od 9 mecze z tlumaczniem hotelowego przewodnika dla gosci- moja dodatkowa energie diabli wzieli
Na szczescie mam dzisiaj laczona zmiane, wiec o 14 ide do domciu na 3-godzinna przerwe to podladuje bateryjki
A moze dzis sie na krewetki na miasto wybierzemy...bo nie wiem czy mi sie chce cos pichcicFedra lubi tę wiadomość
-
2 kreski wrote:no i przylazla @- malpa jedna
może to i lepiej nowy cykl nowa nadzieja a moze trzeba jakiś plan sporzadzić
Ja sie na dzisiaj żegnam spadam obiad gotować może zajrzę wieczorkiem
miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2013, 10:54
Kaja lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:2 kreski wrote:no i przylazla @- malpa jedna
miłej niedzieli
Moj plan, to nic nie planowac i tego bede sie trzymac. pozostanie mi tylko mierzenie temp i tyle. Dla mojego lepszego samopoczucia musze odpuscic czy tego chce czy nie. wiec sex tylko w dni nieplodne:)Fedra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:Fedra wrote:2 kreski wrote:no i przylazla @- malpa jedna
miłej niedzieli
Moj plan, to nic nie planowac i tego bede sie trzymac. pozostanie mi tylko mierzenie temp i tyle. Dla mojego lepszego samopoczucia musze odpuscic czy tego chce czy nie. wiec sex tylko w dni nieplodne:)
Moze to dobray plan bo ja tez tak sobie postanowiłam nie nakrecac sie bedzie co bedzie i jesta sex wtedy kiedy mamy ochote:)trzymam kciuki wkońcu sie uda:)