plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak muzarcia już po owu ale chyba nic z tego bo zaczęły mnie piersi tak boleć że szok a siedzę sobie tak cicho ale podczytuje was bo szukam książek na necie i właśnie jedną sobie ściągnęłam na kompaW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
muzarcia wrote:Jasne mała jak Ty coś powiesz he he tak jakoś mi się pomyślało...fajnie tu posiedzieć z Wami...a w sumie co tak milczysz? już po owu? zaraz zerknę na Twój wykresik...wg Twojego laboru to normy są od 5 do 35 także w normie jest ale do starań jak jest poniżej środkowej normy jest super....wcale się nie masz aż tak bardzo co martwić...nie patrz na wyniki norm na tej stronie gdy nie masz podanych jednostek...
no ale te normy chyba sa w tych samych jednostkach tak myśle:)no nic może w poniedziałek pójde do gina i pokaże mu wynik i powiem ze sie satram..i ze wyczytałam w necie ze ten wynik jest za wysoki przy staraniach..moze cos poradzi mi na to:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz po sniadaniu, objadlam sie jak swinka:) tyle mi zostalo:)
moje samopoczucie tez poszlo w dol, jakies chorobsko mnie dopadac zaczyna. Wczoraj zrobilam maly napad na skepy i dzisiaj mam tego efekty
Kaju nie mysl tak pesymistyczne:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny