X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    Blondi22 wrote:
    muzarcia wrote:
    Blondi marsz do lekarza!!!! Za długo to trwa!!! Jak nie pójdziesz to się zastanowię co Ci zrobić ;-) To Twój pierwszy taki cykl?

nie no co ty od kad pamietam to zawsze miałam kilka w roku takich
    w tym tyg nie pojde do lekarza niestety bo maly mi sie rozchorował i nie mam go z kim zostawic.
    czesto tak miałam a srednio moje cykle to taki po 43-45 dni

Ja tez miałam takie cykle ale po odstawieniu tabletek anty a potem sie okazało że to pco i dostałam leki i sie udało :)

Jakie leki Ann? Możesz napisać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Muzarcia ten gin jutro to prywatnie przyjmuje ??

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta jak tam niedziela wam minęła ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga 30 NFZ jak ma coś dać to wiesz jak to wyglada podanie od podania 1 i tak na około patologia ,kto ich tak rozbujał,że aż tak zle jest u nas!!!!

Wpisałam nazwę tych tab i w czechach niby dużo taniej jest!!! CIEKAWE co trzeba żeby tam recepte zrealizować!! To za paczkę ile płacisz??

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ a lipnie śnieżyca za oknem chłop w pracy nuda tv nie działa tylko komp i tak siedzę jak kura w gniezdzie!! ;-)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej dziewczęta jak tam niedziela wam minęła ?

Hej Mała na forum dziś cisza a i ja przez weekend za dużo nie wchodziłam!!
    Co tam u ciebie jak po tm badaniu doszłaś już do siebie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    mala29_ a lipnie śnieżyca za oknem chłop w pracy nuda tv nie działa tylko komp i tak siedzę jak kura w gniezdzie!! ;-)

I jajeczka wysiadujesz!!!!!:-)

Kaja lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:
    Aga 30 NFZ jak ma coś dać to wiesz jak to wyglada podanie od podania 1 i tak na około patologia ,kto ich tak rozbujał,że aż tak zle jest u nas!!!!

Wpisałam nazwę tych tab i w czechach niby dużo taniej jest!!! CIEKAWE co trzeba żeby tam recepte zrealizować!! To za paczkę ile płacisz??

teraz zapłaciłam za 4 tab takie małe 96 zł a przed ost 140 zł a 1 raz to aż 180 zł

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

I jajeczka wysiadujesz!!!!!:-)

pewnie kiedys tak wyiedzimy je razem :-)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powoli dochodzę czasem coś jeszcze mnie zakuje najgorzej było jak owulka przyszła bo przez dwa dni macica mnie bolała ale teraz jest ok :) ale dziś to obudzić się nie mogę cały dzień bym spała :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie Aga...na NFZ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    nie Aga...na NFZ...

A jak uważasz lepiej iść do niego najpierw na prywatnie!!! Bo tak myślę właśnie bo troszku krucho z kasą w tym tygodniu będzie u mnie !!! Ale jak na kasę to napewno mnie przyjmię czy lepiej prywatnie na pierwszą wizytę iść !!Ale spróbować zawsze można badać mnie nie będzie bo @ jeszcze a recepte wypisze taką samą jak prywatnie!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra moje laseczki mój Pan Wraca idę mu kolacje skombinować ..... sniegu spadło dużo więc serówję dziś śnieg oczywiscie na zimno ;-) buzaole do jutra trzymcie sie ciepło i GRZESZCIE ze swoimi MĘŻAMI ehhhh

AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga30 i Kaja dzieki za info ja chyba mam własnie mam te prady tens i laser i gimnastyke na nadgarstki i bark, wiec i tak raczej bede musiala jechac, chociaz na ta gimnastyke, zawsze to cos niz nic :) a przy okazji dowiem sie jak cwiczyc na silowni jak juz tam będę :)

w sumie to jak wstaen na dtyle wczenie ze bedzie sens dzwonic to moze przedzwonie, ale nawte nie pamietam dokladnie jakie mialam te zabiegi, bo karte ze skierowaniem na ktorej byly wypisane te zabiegi to juz u nich zostalo po zapisaniu na termin

ah ten nasz kraj, najpierw sie musisz wyczekac, zeby potem nie moc skorzystac :( dobrze ze na razie chociaz mnie nie bolą te nadgarstki :) ale to dlatego ze od stycznie regularnie chodze na silownie i masen o ten rucj tam bardzo mi pomogl

dobra zmykam juz bo zaczyna mi sie mienic w oczach

to wszystkiego dobrego dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a powoli dochodzę czasem coś jeszcze mnie zakuje najgorzej było jak owulka przyszła bo przez dwa dni macica mnie bolała ale teraz jest ok :) ale dziś to obudzić się nie mogę cały dzień bym spała :)

No to czyli jak mówiłam za jakiś czas zapomnisz że badanie miałaś!!!
    Ja po laparoskopowym to fatalnie się czułam w końcu narkoza cewnik i dreny swoje robią a jeszcze mocz przez 16 godzin ze mnie nie schodził do cewnika to wyglądałam jak pingwin napuchnięta a lekarze kazali po schodach mi chodzić ale wpadł na nockę jeden lekarz i odrazu kroplówa na mocz i poszło !!!!!!!!!!!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na szczęście ja mojemu nie muszę robić kolacji już hi hi hi on smacznie już śpi :)

AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...ale mam dla Ciebie nr do ginekologa, syna ordynatora, do rejestracji i do niego prywatny. W kwocie 100 zł robi badanie kamerą, później usg wewnętrzne i usg piersi, ma ten certyfikat do badania przezierności u dzieciaczka jak już byłaby ciąża...jeśli się mój gin nie będzie umiał określić jutro na nfz to możesz uderzyć już prywatnie do tego dr. Przemka, to ten co wszystko sprawdza i o każdy szczegół dba...na bad. bodajże wysyła na nfz także fajnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Aga30 i Kaja dzieki za info ja chyba mam własnie mam te prady tens i laser i gimnastyke na nadgarstki i bark, wiec i tak raczej bede musiala jechac, chociaz na ta gimnastyke, zawsze to cos niz nic :) a przy okazji dowiem sie jak cwiczyc na silowni jak juz tam będę :)

w sumie to jak wstaen na dtyle wczenie ze bedzie sens dzwonic to moze przedzwonie, ale nawte nie pamietam dokladnie jakie mialam te zabiegi, bo karte ze skierowaniem na ktorej byly wypisane te zabiegi to juz u nich zostalo po zapisaniu na termin

ah ten nasz kraj, najpierw sie musisz wyczekac, zeby potem nie moc skorzystac :( dobrze ze na razie chociaz mnie nie bolą te nadgarstki :) ale to dlatego ze od stycznie regularnie chodze na silownie i masen o ten rucj tam bardzo mi pomogl

dobra zmykam juz bo zaczyna mi sie mienic w oczach

to wszystkiego dobrego dziewczynki :)

Ami to jak na nadgarstek to może będziesz mogła skorzystać ze wszystkiego!! ale jakieś środki ostrożności zachować bo laser na oczy szkodzi i musisz okulary mieć no to i może na ciążę żle wpłynąć a prądy no to prądy pieścić cię będą!!
    Ja na kręgosłup mialam a to okolice brzucha od tyłu he he to nie można podobno!!!Daj znać jutro co i jak!!:-)

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ciesze się że ja nie musiałam tego przechodzić :) aż Ci współczuje że musiałaś przez to przechodzić.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jutro spróbowała i zobaczysz czy Ci pasuje...jeśli nie będzie chciał Cię przyjąć to skoczymy na pizzę niedaleko ;-) Ja też na chwilę tylko wejdę , głównie po recepty...ale on Cie przyjmie, bo tylko pesel sprawdza i tyle...nie patrzy na dane gdzie mieszkasz itd.

‹‹ 1929 1930 1931 1932 1933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ