X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Ty chcesz obwodnicą jechać to dojedziesz do drugiego ronda i w lewo , później prosto i na prawo na tych światłach o których Ci pisałam...kojarzysz kościół i dzielnicę Kłodnica i te światła?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja już mam tyłek jak szafa trzy drzwiowa :). Mój m powiedział że jakoś wytrzyma jak się uda to po porodzie będziemy się martwić i ćwiczyć żebym zgubiła kilogramy hi hi hi :)

Mała mój powtarza że mam tyłek idealny do jego dłoni a piersi muszą z nich wypływać !!! Lubi cycate i duuuupiate he he :-)

muzarcia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, tak najlepiej, bo się pogubimy, ja z moją znajomością kubatury Koźla i Kędzierzyna he he ... Aga zaraz luknę czy mam wiadomość z Twoim numerem telefonu...A Ty masz mój 513? bo ten 692 to tel mojego m.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no mój odwrotnie woli tyłki małe i zgrabne ale za to nie pogardził by jak bym miała ciut większe cycki :)

muzarcia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała to jutro Aga jak mnie zobaczy to się lewą nogą przeżegna he he Gdzieś te 132 kg się muszą pomieścić ha ha
    Ale mój gin mówi, że ładnie wyglądam he he tylko schudnąć by się przydało, co mu pozostaje, dostałby wziernikiem w czoło he he

AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Jak Ty chcesz obwodnicą jechać to dojedziesz do drugiego ronda i w lewo , później prosto i na prawo na tych światłach o których Ci pisałam...kojarzysz kościół i dzielnicę Kłodnica i te światła?

To na tym rondzie w lewo i jakbym na kozle wracała jak przez obwodnicę pojadę!!! Napisz mi do jakiego punktu dużego masz blisko jak np castorama czy pkp czy ty kozla czy kedzierzyna-kozla jesteś he he!! Bo ja mogę i na manhatan po ciebie pojechać???!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czuję, że z wrażenia zapomnę o co go zapytać i co ma mi przepisać ha ha

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu mam pytanko do ciebie kiedyś pytałam się Ciebie co jest dobre jak organizm zatrzymuje wodę w sobie i pisałaś mi o herbacie z pokrzywy czy dobrze kojarzę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się za stracha przebiorę to MUziarcia mnie z daleka rozpozna jak na rogu będę stała he he he :-)

mala29_, muzarcia, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Aga ja Ci dam znać jak pojadę, czy skuterem czy autobusem...jak już bilet skasuję to mi wsio ryba, bo jednym autobusem jadę;-)Parking zostaje a jak będę na skuterze, to dam Ci znać i powleczesz się 50-tką he he za mną;-)albo wolniej hehe

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mała to jutro Aga jak mnie zobaczy to się lewą nogą przeżegna he he Gdzieś te 132 kg się muszą pomieścić ha ha
    Ale mój gin mówi, że ładnie wyglądam he he tylko schudnąć by się przydało, co mu pozostaje, dostałby wziernikiem w czoło he he

pewnie tak źle nie będzie i wyglądasz wspaniale :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no mój odwrotnie woli tyłki małe i zgrabne ale za to nie pogardził by jak bym miała ciut większe cycki :)

Mała dawaj tyłek ja ci cycki oddam a nawet dopłacę he he he!!!:-)
    mój mówi kocham cię taką jaka jesteś a jak się pytam mam schudnąć to mówi jak schudniesz to też dobrze będzie i wszystko jasne !!!!!!!!piękan jesteś ale jak schudniesz to idealna będziesz hi hi hi:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja widzę że ze znalezieniem nie będziecie mieć problemów ;)

muzarcia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała pokrzywa jest oki, działa lekko moczopędnie, albo preparat aqua femin...może w tej internetowej aptece jest...ale herbatka jest super na włosy, paznokcie i skórę;-)teraz ja już biorę większe kalibry;-)Dobra zmykam laski...Ja też wymyślę jakiś znak rozpoznawczy, zresztą z takim wyglądem wielorybicznym nie trzeba ha ha

Dobrej nocy;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No stracha poznam wszędzie;-)Co prawda ja włosy ścięłam ale my się znajdziemy i będę mogła Cię Aguś wyściskać-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dobra, tak najlepiej, bo się pogubimy, ja z moją znajomością kubatury Koźla i Kędzierzyna he he ... Aga zaraz luknę czy mam wiadomość z Twoim numerem telefonu...A Ty masz mój 513? bo ten 692 to tel mojego m.

531 końcówka taki nr mam twój!!!
    Ale nie ma problemu Muziarcia ja naprawd i na blachownie mogę dojechać mi tam jak tyle pojadę parę km nie róznica!!!! Wybierz duży punkt blisko siebie ja po ciebie przyjadę a ty kawę postawisz i kwita będziemy he he:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no mój tez mówi że kocha mój tyłeczek ale lubi czasem pożartować i się droczyć że mam duży tyłek Choć ja wiem że tyłek mam wielki i brzucho aż się że w tej wadze czuje :(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 10 marca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wyściskajcie siebie na wzajem też ode mnie :)
    pa muzarciu miłej nocki życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    nie no mój tez mówi że kocha mój tyłeczek ale lubi czasem pożartować i się droczyć że mam duży tyłek Choć ja wiem że tyłek mam wielki i brzucho aż się że w tej wadze czuje :(

Ja to bym tyłek zostawiła cycki zmniejszyła a brzuch z chęcią straciła bo brzuch po tych problemach z kręgosłupem to urusł mi obrzydliwy he he!!Ale to pewnie tylko wytłumaczenia że przez kręgosłup jakbym popracowała nad sobą to parę cm by zjechało:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak Ci się gin spodoba, to skoczymy do mc cafe, na mrożoną bo ja kawy właściwie nie piję i nie palę i jakiś anioł się zrobił ze mnie kilka lat temu, samo tak wyszło, ale tylko pod względem nałogu kawożłopa i palaczki;-)Matko ja bym i w domu Cię na kawkę przyjęła ale czy ja wszystko załatwię w tym Koźlu na czas? I zdążę wrócić? Dlatego bezpieczniej w Koźlu, bo jak zdążę to dojadę a jak nie zdążę to i tak tam będę ech...już mi się literki mieszają...i żarówki te energonibyoszczędne się przepaliły dwie na trzy także została jedna....kuźnia żadnych takich żarówek, są do dupy i się szybko spalają, nikt mi nie powie, że któraś mi się odpłaciła oszczędnością zanim się spaliła he!!!! Jednak jak zdążę i będę miała zapas to zadzwonię i się dogadamy gdzie się spotkamy...a Ty na blachowni byłaś kiedyś?

‹‹ 1931 1932 1933 1934 1935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ