plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga mi bebzon urósł pięciokrotnie od września mojej siostry...wtedy się wbiłam w taką kieckę, że och ach ale 15, 20 kg temu to było;-)to ja mam 9ty miesiąc bo aż opadł jak przed porodem ha ha he he hi hi i tym miłym akcentem się już naprawdę żegnam dziewczynki....bromergon wzięty i za kilka chwil tę dianę łyknę...ach to wieczorne tabletkowanie...odstępy muszą być, jakoś to muszę zorganizować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2013, 21:59
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Aga jak Ci się gin spodoba, to skoczymy do mc cafe, na mrożoną bo ja kawy właściwie nie piję i nie palę i jakiś anioł się zrobił ze mnie kilka lat temu, samo tak wyszło, ale tylko pod względem nałogu kawożłopa i palaczki;-)Matko ja bym i w domu Cię na kawkę przyjęła ale czy ja wszystko załatwię w tym Koźlu na czas? I zdążę wrócić? Dlatego bezpieczniej w Koźlu, bo jak zdążę to dojadę a jak nie zdążę to i tak tam będę ech...już mi się literki mieszają...i żarówki te energonibyoszczędne się przepaliły dwie na trzy także została jedna....kuźnia żadnych takich żarówek, są do dupy i się szybko spalają, nikt mi nie powie, że któraś mi się odpłaciła oszczędnością zanim się spaliła he!!!! Jednak jak zdążę i będę miała zapas to zadzwonię i się dogadamy gdzie się spotkamy...a Ty na blachowni byłaś kiedyś?
Blachownia to za kędzierzynem jak na sławięcice chyba no ten salon meblowy to przejeżdzałam prze nią!!!To mi jutro o 14 napisz gdzie co i jak i mogę podjechać!!! A jak nie kawkę to i herbatkę a jak nie herbatkę to i soczek może być he he he !!! Ja tam wybredna nie jestem!!Śpiszemy sie jutro jeszcze:-)muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to tak jak u mnie tylko co najgorsze że ja z tym swoim brzuchem wyglądam jak kobieta w 3 miesiącu ciąży
normalnie brzuchol ciążowy nic dodać nic ująć i muszę się go pozbyć.
Mała to ja mam na 5 miesiąć brzuchol trochę duży biust to maskuję ale jak mnie wydmie to porażka jakaśmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie Aga!!!Najwyżej zawiążę Ci oczy, włożę chyba Brees do kontaktu , spijemy kawkę, herbatkę albo soczek i po wyjściu odwiążę Ci oczy...pomyślisz jak u niej pachniało, jaki porządek he he ale w razie wu zapakuj wiosło do auta ha ha
już naprawdę spadam kochane sweet dreams!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2013, 22:03
Dodi lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:to tak jak u mnie tylko co najgorsze że ja z tym swoim brzuchem wyglądam jak kobieta w 3 miesiącu ciąży
normalnie brzuchol ciążowy nic dodać nic ująć i muszę się go pozbyć.
Mała to ja mam na 5 miesiąć brzuchol trochę duży biust to maskuję ale jak mnie wydmie to porażka jakaś
aga to razem zaczniemy ćwiczyć przez skype i razem będziemy pozbywać się brzucholiAGA 30, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Właśnie Aga!!!Najwyżej zawiążę Ci oczy, włożę chyba Brees do kontaktu , spijemy kawkę, herbatkę albo soczek i po wyjściu odwiążę Ci oczy...pomyślisz jak u niej pachniało, jaki porządek he he ale w razie wu zapakuj wiosło do auta ha ha
już naprawdę spadam kochane sweet dreams!
Ach muzarcia nie będzie zle nie bój dupy he he he!!!
Spiszemy się jutro do 14 !!! A katar mam to smrodku czuć nie będę he he he!!! A jak nawet to ja swojska dziewucha znam się na zapachach i na smrodkach:-) -
nick nieaktualnyFedra wrote:I ja się z Wami żegnam i życzę słodkich snów
Aga Muzarcia ale Wam zazdroszcze tego spotkania i odemnie też się wyściskajcie
Witam Fredziunie ciociunie!!!!!
No zobaczymy czy dojdzie do spotkania he he he !!! Ale strach z wróbelkiem mam nadzieję że się spotka:-)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczynki i od razu dobrej nocy...
chcialam sie podzielic z Wami mila wiadomoscia ze dzisiaj tj 10.03. nad ranem-ok 5 przebudzilam sie i wlasnie wtedy moje dziecie dwa razy puknelo do mnie z wnetrza mojego brzuszka... ;P
tak wiec sezon pierwszych ruchow dzidzi uwazam za otwarty...
wszystkie pozdrawiam, czytam na biezaco wiec wiem co i jak
kiti-czekam ze wszystkimi na potwierdzenie i mocno gratuluje:)
i bardzo prosze o trzymanie jutro kciukow- Wy wiecie za co...
przytulam i caluje- kolorowych snow:*Kaja, karoam, mauysia, Rucia, gocha04, AGA 30, Fedra, Shagga_80, Libra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość