plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
2 kreski wrote:Kaja wrote:A pewnie urosła aby jutro z hukiem spaść
nie Kaja takie rzeczy to tylko u mnie sie dzieja:) wiec spoko , szykuj pieluchy powoli)
Wiesz nie wiem co będzie ale czekam na tą @ a skutki bolą jak gwint -
Cześć dziewczynki,
Widzę, że kiti ciągle trzyma nas w niepewności!!! Kochana, tyle już dni minęło od terminu @ - kiedy robisz test / betę???
Muzarciu, Aga - ale macie fajnie, że się spotkacie! Koniecznie zróbcie pamiątkową fotkę i dajcie na naszą grupę, żebyśmy poczuły się że też tam byłyśmy
Gadgetko - wspaniałe wieści... Nareszcie namacalnie czujesz, jak Twój maluszek robi imprezy w brzuchu
Ja przez weekend właściwie w ogóle nie wchodziłam na neta, bo nie miałam kiedy, ale nadrobiłam zaległości i jestem mniej więcej na bieżąco.AGA 30, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej Wosebko
no hej:)widze ze tu cisza dzisiaj po weekendzie:)a ja siedze i sie bije z myslami czy isć dziś do gina czy nie...z tą moja prl...czy np zbadac w pzryszłym miesiacu i jak dalej wynik bedzie zły to wtedy dopiero go odwiedzić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 08:27
-
Kaja wrote:2 kreski wrote:Kaja wrote:A pewnie urosła aby jutro z hukiem spaść
nie Kaja takie rzeczy to tylko u mnie sie dzieja:) wiec spoko , szykuj pieluchy powoli)
Wiesz nie wiem co będzie ale czekam na tą @ a skutki bolą jak gwint
Mnie zawsze przed @ bola piersi, sutki bolaly mnie tylko raz ivto byla ciaza wiec wiesz...06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Kaja wrote:2 kreski wrote:Kaja wrote:A pewnie urosła aby jutro z hukiem spaść
Wiesz nie wiem co będzie ale czekam na tą @ a skutki bolą jak gwint
Mnie zawsze przed @ bola piersi, sutki bolaly mnie tylko raz ivto byla ciaza wiec wiesz...06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
niiie no nie wierzę
nie muszę nadrabiać czytania... co się stało, że nie ma dziś rozmów. Ach, wiem poniedziałek
też mi się słabo wstawało, ale Witam Was ciepło, co byście nie zmarzły
Gadgetka trzymamy kciuki!gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,