plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wosebka wrote:no nic widze że Wy tu macie dziś swoje tematy..więc znikam..pa i miłego dnia:)
eeee a co to znaczy ze mamy swoje tematy???
bo nie załapałam...
bo jeśli chodzi o twoje bicie z myślami to uważałam ze wiesz ze powinnaść isć do lekarza jak najszybciej bo nawet Ci to już dziewczyny trombiły i wałkowały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 09:08
Effcia28 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Babeczki...my dopiero wstaliśmy, a ja od razu obowiązkowo do kompa....dziewczynki testujcie!! Są dwie takie Babeczki, co to Ich wykres spędza mi sen z powiek
A w ogóle to coś nowego wydarzyło się? Jakieś nowe badania, wyniki, @ a może nawet kropki zielone? Bo ja wiadomo, muszę zająć się śniadaniem dla siebie i MłodegoFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hej Babeczki...my dopiero wstaliśmy, a ja od razu obowiązkowo do kompa....dziewczynki testujcie!! Są dwie takie Babeczki, co to Ich wykres spędza mi sen z powiek
A w ogóle to coś nowego wydarzyło się? Jakieś nowe badania, wyniki, @ a może nawet kropki zielone? Bo ja wiadomo, muszę zająć się śniadaniem dla siebie i Młodego
Moje wyniki prolaktynki są do dupki i dziś wizyta u nowego ginka:-) -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...my dopiero wstaliśmy, a ja od razu obowiązkowo do kompa....dziewczynki testujcie!! Są dwie takie Babeczki, co to Ich wykres spędza mi sen z powiek
A w ogóle to coś nowego wydarzyło się? Jakieś nowe badania, wyniki, @ a może nawet kropki zielone? Bo ja wiadomo, muszę zająć się śniadaniem dla siebie i Młodego
Powiem Ci Sagga że kilka @ nastąpiło...
zielonych kropek brak niestety Kiti nadal trzyma Nas w niepewności już nie wspomnę o Kaji która równeiż stwierdziła chyba ze Nas troche pomęczy...
Aga już się wypowiedziała...
Woseba ma równeiż problem z PRL i bije się z myślami czy iśc do gina co oczywistością jest ze powinna iśc bo inaczej do tyłka jej nakopię
a tak to ogólnie duża cisza w weekend byłaAGA 30, Shagga_80, kiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana Fredziu, jesteś niezastąpiona
A Aguś, za Ciebie trzymam mooooooooooooooocno kciuki,żeby nowy Gin okazał się fantastyczny i Ciebie z kompletem nowych nadziei oczekuję tu wieczorkiem z relacją
PS. To ten Gin od Muzarci?Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana Fredziu, jesteś niezastąpiona
A Aguś, za Ciebie trzymam mooooooooooooooocno kciuki,żeby nowy Gin okazał się fantastyczny i Ciebie z kompletem nowych nadziei oczekuję tu wieczorkiem z relacją
PS. To ten Gin od Muzarci?
Tak ten od Muzarci gin to zobaczymy jaki z niego dziadyga he he he Ale oby dobry byłShagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczynki ale czy to normalne że prl mi tak skoczyła od września jak wtedy ale w 21dc miałam 13 a teraz ponad 50 w 3 dc!!!
A niecałe 2 lata temu byla 22 w 3dc!!!
Aga prawda jest taka że naszych hormonów nie przewidzisz robią co chcą to tak jak z wynikami z nasienia facetów zrób wyniki co 3 dni i co 3 dni wyjdzie Ci inny wynik...
prawda jest taka ze na Nasze organizmy ma wiele czynników wpływ i stad te zmiany w wynikach...Libra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Dziewczynki ale czy to normalne że prl mi tak skoczyła od września jak wtedy ale w 21dc miałam 13 a teraz ponad 50 w 3 dc!!!
A niecałe 2 lata temu byla 22 w 3dc!!!
Aga prawda jest taka że naszych hormonów nie przewidzisz robią co chcą to tak jak z wynikami z nasienia facetów zrób wyniki co 3 dni i co 3 dni wyjdzie Ci inny wynik...
prawda jest taka ze na Nasze organizmy ma wiele czynników wpływ i stad te zmiany w wynikach...
Szkoda że jak Bóg nas stwarzał to nie dołączył do każdej instrukcji obsługi!!!Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga jakby Bóg tak postąpił to było by zbyt prosto nudno i bardzo przewidywalnie
ale tu dzisiaj spokój
No pewnie wtedy takie fora by nie istniały!!
Dziewczyny pewnie śnieg wiosłująBo cisza dziś!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2013, 09:40
Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ale mi dzis tempka w dol chyba zaczne od dzis testowac zobaczymy co ten miesiac przyniesie
Sylwia są dwie możliwości na koniec cyklu albo @ przyjdzie albo fasolinka!!! Oby to drugie cię nawiedziło!!Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć dziewczynki,
Widzę, że kiti ciągle trzyma nas w niepewności!!! Kochana, tyle już dni minęło od terminu @ - kiedy robisz test / betę???
Muzarciu, Aga - ale macie fajnie, że się spotkacie! Koniecznie zróbcie pamiątkową fotkę i dajcie na naszą grupę, żebyśmy poczuły się że też tam byłyśmy
Gadgetko - wspaniałe wieści... Nareszcie namacalnie czujesz, jak Twój maluszek robi imprezy w brzuchu
Ja przez weekend właściwie w ogóle nie wchodziłam na neta, bo nie miałam kiedy, ale nadrobiłam zaległości i jestem mniej więcej na bieżąco.
witam was dziewczyny:)
no nie bede was długo trzymać w niepewności sama już straciłam nadzieje... coś mnie dzisiaj dołek złapał bo ból brzucha sie pojawił ale jak się jutro nie pojawi @ to zrobię test a w tygodniu się wybiore na bete.
miłego dnia :*
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny